Långholmsgatan 3

Långholmsgatan 3

Slutpris

4 550 000 kr


Södermalm - Högalid— Stockholm

Långholmsgatan 3


Slutpris
4 550 000 kr

Södermalm - Högalid— Stockholm

Sekelskiftes 2:a med balkong!

Välkomna till trendiga Hornstull och denna välplanerade och topprenoverade 2:a med balkong i vackert sekelskifteshus från 1913!

Bostaden präglas av ljusa materialval, högt i tak samt ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck via de väl tilltagna fönsterpartierna. Vardagsrummet har vitmålade väggar och ekparkett. Här möts man av en härlig rymd och det finns utrymme för både soffgrupp och matplats. Sovrummet rymmer en stor dubbelsäng och pryds av en vacker tapet och heltäckningsmatta, vilket bidrar till en inbjudande och ombonad känsla. Från sovrummet tar man sig ut på bostadens balkong med utsikt mot föreningens mysiga innergård. Här finns det utrymme för både sittmöbler och planteringar.

Nyrenoverat kök från 2015, som går i den trendiga kombinationen grått, mässing och ljus stenskiva. Här har inga detaljer lämnats åt slumpen! I köket finns utmärkta arbetsytor och förvaring och det finns även utrymme för en mindre matplats. Badrummet har vitt och svart väggkakel och är utrustat med WC, dusch och handfat. Hallen har utmärkta avhängningsmöjligheter, och här finns det även plats för ytterligare förvaringsmöbler om så önskas.

På innergården finns en gemensam altan som bjuder in till många trevliga grillmiddagar, och precis nedanför huset finns den populära tapasrestaurangen Ramblas. I Hornstull bor ni med närhet till restauranger, caféer och shopping, men samtidigt finns badmöjligheter och fantastiska grönområden runt knuten. Här finns utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer, exempelvis buss 4, och tunnelbanans röda linje som snabbt och enkelt tar dig till stan.

Välkomna till ert nya drömboende!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 285 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2016-09-29

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Långholmsgatan såldes av oss 2016-09-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Långholmsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.