Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Lidnersgatan 10 B

Välkomna till denna fräscha och perfekt planerade 2:a om 33 kvm i Kristineberg med ett trivsamt och grönskande läge utanför. Här bor du både nära naturen och Stockholms innerstad, och en kort promenad bort finns även badmöjligheter vid omtyckta Kristinebergsklipporna. Vid tunnelbanestationen finns en populär minigolfbana och ett stenkast bort finns mysiga uteserveringar och restauranger längs vattnet vid Hornsbergs strand. Bostaden är socialt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har ekparkettgolv, ljust målade väggar och rymmer en stor soffgrupp samt matplats. Köket är mycket stilrent och har vita skåpluckor, bänkskiva i ek, grått väggkakel och är utrustat med integrerad kyl/frys, häll, ugn och fläkt. Sovrummet har ett vackert fönsterparti med en fönsterbräda i marmor och utsikt mot grönskande natur. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och är mycket lugnt och rogivande. Badrummet är stilrent med mörkt klinkergolv, vitt väggkakel och har vattenfallsdusch, handfat med tillhörande badrumsskåp och WC. Bostadens hall är mycket rymlig och har optimal förvaring i form av garderober och goda avhängningsmöjligheter. Denna bostad passar utmärkt för dig som är singel eller för paret. I föreningen finns även tillgång till bastu, relaxrum, festlokal och övernattningslägenhet, vilka ger ett stort mervärde till föreningens medlemmar. Välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Lidnersgatan 10 B
Final price: 2 950 000 kr
Enclosed: 33 kvm
Community fee: 2 442 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Lidnersgatan