Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Östermalm / Linnégatan 17 A

Optimalt planerad 2:a om 37 kvm med balkong på attraktiv adress i hjärtat av Östermalm! Här bor du på ett lugnt läge med närhet till Östermalmstorg och Stureplan vilka med sitt stora utbud av restauranger, butiker och nöjesliv bidrar till ett härligt cityliv! I lägenheten möts du av ett stort och inbjudande kök vilket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Här finns mycket förvaring via köksskåp samt arbetsytor. Mellan kök och vardagsrum finns en bardisk vilken bidrar till en social samvaro. Det anslutande vardagsrummet pryds av ljusa väggar, taklister samt vacker fiskbensparkett. Här finns plats för både matplats och soffmöblemang, och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en härlig och social rymd. Från vardagsrummet tar man sig ut på lägenhetens trevliga balkong i lugnt läge mot innergården på vilken det finns utrymme för sittmöbler och planteringar. Vidare tar man sig till lägenhetens sovrum vilket är mycket stilfullt med ljust målade väggar och har med sina välplanerade kvadratmeter plats för en dubbelsäng. Helkaklad och stilfull toalett med duschhörna, handdukstork, WC samt handfat med tillhörande kommod. Välkomnande hall med mycket förvaring genom stora garderober längs med ena väggen. Stabil förening med god ekonomi och parkeringsgarage i fastigheten. Välkomna på visning!

Stockholm / Östermalm
Linnégatan 17 A
Final price: 3 900 000 kr
Enclosed: 37 kvm
Community fee: 1 641 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 5 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Linnégatan