Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Stockholm
Lumaparksvägen 3, 1 tr
Price: Kalkyl 6 395 000 kr
Enclosed: 92 kvm
Community fee: 5 066 kr/mån
Rooms: 4 rum och kök.

Nyproduktion / Stockholm / Lumaparksvägen 3, 1 tr

Underbar nyproducerad hörnlägenhet i tre väderstreck med mycket bra planlösning och balkong!

Perfekt planerad hörnlägenhet i tre väderstreck med tre bra sovrum samt en stor klädkammare. Härlig balkong där du kan sitta och njuta för fullt - ett riktigt härligt uterum sommartid! Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Stort fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett med dusch. Bra välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och säkerhetsdörr. En underbar stadsdel med närhet till allt, som bland annat till mysiga restauranger, butiker för all typ av shopping, service och matbutiker, fik, gym (sats, Lumaparksvägen 5), natur och stadsliv. Mycket bra kommunikationer! Antingen tar du tvärbanan till Gullmarsplan där det finns både t-bana och flertalet bussar eller så tar du någon av bussarna 71 eller 74 som bara är en kort prommenad från lägenheten. Man kan också ta sig kostnadsfritt med färjan M/S Lotten till Södermalm.


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Description
 • Description
  Lägenheten har genomgående ek 3-stav mattlackad och vitmålade väggar samt klinker i hallen. För mer detaljerad information, se bifogad, "inredningsval". Hall Välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Klinker och parkett i hallen. Vardagsrum Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och fönster i två väderstreck som ger härligt ljus åt vardagsrummet. Kök Modernt stilrent fullutrustat kök med matplats vid fönster i två väderstreck och gott om plats för ett större matbord. Öppen planlösning mot vardagsrummet som bjuder till plats för många nära och kära till bords till vardag som till fest! Utrustning: Side by side kyl och frys, spishäll, inbyggnadsugn och mikro samt helintegrerad diskmaskin. Sovrum 1 Mindre sovrum med plats för en säng och någon annan möbel om så önskas. Passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Sovrum 2 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och någon annan möbel om så önskas. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob och linneskåp. Sovrum 3 Bra sovrum med plats för dubbelsäng och någon annan möbel om så önskas. Passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Badrum Stort helkaklat badrum, vitt kakel och grått klinker. Utrustning: Spegelskåp med belysning och el, kommod med underskåp, dusch med duschvägg i frostat glas, toalettstol, tvättmaskin och torktumlare. (För mer detaljerad information se bifogad pdf-fil, inredningsval.) WC/Dusch Helkaklad wc/dusch, vitt kakel och grått klinker. Utrustning: Toalettstol, tvättställ, kommod med underskåp, spegelskåp med belysning och el, dusch med duschvägg i frostat glas. Balkong Härlig balkong i nordväst. Här kan du sitta och njuta för fullt, ett riktigt härligt uterum sommartid!
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  92 kvm
 • Rooms
  4 rum
Övriga upplysningar
 • Hammarby Sjöstad har utvecklats till en underbar stadsdel, ett modernt storstadsboende med mycket variation och stort utbud och med dess närhet till Södermalm. En mix av stadsliv och natur. Här samsas fräscht renoverade industrihistoriska och k-märkta byggnader med modern arkitektur, bra kommunikationer och grönområden. En njutbar stadsdel att bo i där du har nära till allt, bland annat till mysiga restauranger, butiker för all typ av shopping, service och matbutiker, fik, gym, natur och stadsliv. Här finns mycket för barnen att göra på fritiden, bland annat finns fryshuset med sin populära fritidsgård. Här finns även ett stort utbud för den som vill vara aktiv, där du bl.a kan åka skateboard, spela basket, fotboll eller ägna dig åt kultur och musik. För de riktigt små barnen finns även moderna lekplatser. På vinter har du lyxen att du kan du ta dig snabbt till Hammarbybacken för att åka skidor. Bara en kvart promenad kvarts från Lumaparken erbjuder även Sickla köpkvarter shopping i hundratals butiker. I Sickla finner du dessutom restauranger, bowling, biograf, stormarknader, Dieselverkstaden och mycket mer. Mycket bra kommunikationer! Antingen tar du tvärbanan till Gullmarsplan där det finns både t-bana och flertalet bussar. Det går även några bussar alldeles nära lägenheten (Busslinjerna: 71, 74 och nattbuss 96). Man kan också ta sig kostnadsfritt med färjan M/S Lotten till Södermalm. Med bil kan du enkelt ta dig in till city eller ut på de större vägarna. Området tillhandahåller även goda kommunikationsmöjligheter för dig som har cykeln som färdmedel.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,5642 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Lumaparken.
 • Allmänt
  Brf Lumaparken består av totalt 74 lägenheter, fördelade på två hus med 37 lägenheter i varje och ligger i perfekt läge vid den fina Lumaparken. Husen är sju våningar höga och bostadsrättslägenheterna är mycket bra planerade med ljusa öppna planlösningar och eleganta balkonger. En underbar stadsdel med närhet till allt, bland annat till mysiga restauranger, butiker för all typ av shopping, service och matbutiker, fik, gym, natur och stadsliv. Mycket bra kommunikationer! Antingen tar du tvärbanan till Gullmarsplan där det finns både t-bana och flertalet bussar. Det går även några bussar alldeles nära lägenheten (Busslinjerna: 71, 74 och nattbuss 96). Man kan också ta sig kostnadsfritt med färjan M/S Lotten till Södermalm. Med bil kan du enkelt ta dig in till city eller ut på de större vägarna. Området tillhandahåller även goda kommunikationsmöjligheter för dig som har cykeln som färdmedel. Till lägenheten hör ett förråd. I källaren finns ett gemensamt cykelförråd. Garage under huset med hiss som går direkt upp i trapphuset.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten