Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stockholm / Liljeholmen
Nybohovsbacken 36 B
Enclosed: 63 kvm
Rooms: 3 rum

Nyproduktion / Stockholm - Liljeholmen / Nybohovsbacken 36 B

Nyproducerad 3:a med utsikt över Södermalm!

Nybohovsbacken är ett attraktivt område i stadsdelen Liljeholmen i Stockholm. Här bygger Besqab ca 100 lägenheter fördelade på sju hus med smakfull arkitektur. Lägenheten yteffektiv, välplanerad och med öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Här bor du nära alla kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana, buss och cykelbanor. Runt hörnet finns skola, dagis och all service i form av butiker och restauranger. Liljeholmstorget med gallerian har du ett stenkast bort. Här har du med närhet till rekreation i form av en vacker strandpromenad längs kajen och i skogsdungen ner mot sjön Trekanten. Eller varför inte snöra på sig skridskorna och ta en tur på sjön en vacker vinterdag. Läs mer på projektets hemsida: http://www.besqab.se/bostaeder/intresseanmaelan/nybohovsbacken/projektet/ Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.


Furnish
Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Liljeholmsgallerian
Liljeholmsgallerian
Information about the property
Description
 • Enclosed
  63 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Parking/Other buildings
 • 49 garageplatser. Går att hyra för 1 350 kr/mån.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  BRF Liljeholmsblick 1.
 • Allmänt
  Brf Liljeholmsblick 1 bildades 2014 och är belägen på Nybohovsbacken 35 B - L på Liljeholmen i Stockholm. Brf Liljeholmsblick 1 består av 79 lägenheter fördelade på fyra hus (hus 3, 4, 5 och 6). Fastigheternas byggnader uppförs 2016-2017. Läs gärna mer på projektets hemsida: http://www.besqab.se/bostaeder/intresseanmaelan/nybohovsbacken/projektet/
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns förråd om ca 5kvm.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use