Nybohovsbacken 31, 4 tr

Nybohovsbacken 31, 4 tr

Slutpris

3 500 000 kr


Liljeholmen— Stockholm

Nybohovsbacken 31, 4 tr


Slutpris
3 500 000 kr

Liljeholmen— Stockholm

Insynsskyddad 2:a med fri utsikt mot Liljeholmskajen med centralt läge bredvid Liljeholmstorget

Ljus och insynsskyddad 2:a på fjärde våningen med fri utsikt mot Liljeholmskajen, Årstadal och Globen. Bostaden ligger med supercentralt läge ett stenkast från Liljeholmstorget, endast ca 100 meter från Liljeholmsgallerian. Lägenheten är luftig med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och har inglasad balkong i soligt, sydost/söderläge. Välhållen bostad med många fina, bevarade, tidstypiska 60-talsdetaljer såsom kryddhylla med skäppor och rostfria, retro snabelhandtag i kök. Stambytt badrum i modern färgsättning med tvättmaskin. Gott om garderober. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi som både har haft avgiftsfri månad och avgiftssänkning. Alla stora renoveringar är gjorda och bredband är indraget vilket ingår i avgiften. Husen har full bekvämlighet för de boende, här finns det mesta att önska såsom tvättstugor, grovtvättstugor, festlokal, övernattningslägenhet, bastu och gym. I vår kommer alla få breddade och inglasade balkonger, vilket bekostas av föreningen.

Tillgången på affärer, restauranger, nöjen och kommunikationer har fullständigt exploderat i området runt Liljeholmstorget - allt finns på bara någon minuts gångavstånd från ytterdörren. Läget är synnerligen utmärkt och omgivningen spännande där mycket planeras och nya bostäder byggs. Området erbjuder fina promenadstråk och cykelvägar samt grönska och badmöjligheter vid Trekanten, Vinterviken och Liljeholmskajen. Vill du känna innerstans puls behöver du bara promenera några få minuter över Liljeholmsbron så är du i Hornstull på Södermalm.


Boarea
58 kvm
Avgift
2 815 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 12 (Hiss finns)
Såld
2016-11-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.