Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Observatoriegatan 7

Vi har äran att få presentera detta unika och topprenoverade GÅRDSHUS om 70 kvm på bästa adress mitt i Vasastan! I denna unika, topprenoverade bostad finner du bevarade och framtagna takbjälkar och stilfulla materialval. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och är mycket lättmöblerat med tanke på den sociala- och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till många mysiga middagar. Köket är mycket elegant med ljusgrå skåpluckor, utmärkta arbetsytor och optimal förvaring, och är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl/frys. Från vardagsrummet tar man sig ut på bostadens soliga uteplats med utrymme för sällskapsdel/matplats och grill. En trappa upp finner vi bostadens sovrum med fantastiska takbjälkar och plats för en stor dubbelsäng och skrivbord. Här uppe finns även ett ytterligare sovrum som med fördel kan användas som både barnrum, gästrum eller arbetsrum. Badrummet är helkaklat i vitt och har grått klinkergolv och är utrustat med vattenfallsdusch med duschvägg i glas, WC, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin. Här bor ni med alla bekvämligheter ni kan tänka er och med närhet till både Odenplan och City, en välsorterad matbutik och den omtalade restaurangen Flippin' Burgers. Stabil och välskött förening som kommer att bli SKULDFRI under 2016!

Stockholm / Vasastan
Observatoriegatan 7
Final price: 7 000 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Community fee: 2 084 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Observatoriegatan