Observatoriegatan 7

Observatoriegatan 7

Slutpris

6 100 000 kr


Vasastan— Stockholm

Observatoriegatan 7


Slutpris
6 100 000 kr

Vasastan— Stockholm

På en av Vasastans mest attraktiva adresser ligger denna optimalt planerade 3:a om 64 kvm med balkong mot lugn innergård. Anno 1881. Här bor du med närhet till ett stort utbud av restauranger, affärer, kommunikationer och grönområden såsom Vasaparken och Observatorielunden.

Denna bostad har bevarade sekelskiftesdetaljer såsom generös takhöjd och kakelugn, är skyddad från insyn och har fri sikt mot Odenplan.

Vardagsrummet är lättmöblerat och har ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet pryds av ljust furugolv, vita väggar, vackra originaldörrar samt en kakelugn. Här finns det gott om utrymme för både soffgrupp och matplats.

Sovrummet har en härlig rymd, stilfulla taklister och smart förvaring. Här finns det plats för en stor dubbelsäng.

I bostaden finns även ett stilrent kök, renoverat 2013, från Saari med bänkskiva av Gotlandssten. Här finns utmärkta arbetsytor och smarta förvaringsmöjligheter från golv till tak.

I anslutning till köket finns ett ytterligare rum som kan användas som matsal/kontor/barnrum/sovrum. Här finns det möjlighet att möblera med en stor matsalsgrupp alternativt med en dubbelsäng och/eller skrivbord. Från detta rum tar man sig ut på bostadens soliga balkong i söderläge med fri sikt mot den lugna innergården. Här finns det plats för både utemöbler och diverse planteringar.

Badrummet är helkaklat i vitt och har ett praktiskt badrumsskåp med speglade dörrar, handfat, dusch och WC.

Rymlig och välkomnande hall som stänger ute ljud och håller värme. Hallen har goda förvaringsmöjligheter med dragspelsdörr ovanför entrén där jackor och skor enkelt kan ställas undan utan att synas.

Hela bostaden här även nydragen el med genomtänkta placeringar av uttag där flera uttag finns i varje rum.

Stabil förening som kommer att bli skuldfri under år 2016.

Välkomna på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
1 857 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2016-07-01

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Observatoriegatan såldes av oss 2016-07-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Observatoriegatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.