Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Observatoriegatan 7

På en av Vasastans mest attraktiva adresser ligger denna optimalt planerade 3:a om 64 kvm med balkong mot lugn innergård. Anno 1881. Här bor du med närhet till ett stort utbud av restauranger, affärer, kommunikationer och grönområden såsom Vasaparken och Observatorielunden. Denna bostad har bevarade sekelskiftesdetaljer såsom generös takhöjd och kakelugn, är skyddad från insyn och har fri sikt mot Odenplan. Vardagsrummet är lättmöblerat och har ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet pryds av ljust furugolv, vita väggar, vackra originaldörrar samt en kakelugn. Här finns det gott om utrymme för både soffgrupp och matplats. Sovrummet har en härlig rymd, stilfulla taklister och smart förvaring. Här finns det plats för en stor dubbelsäng. I bostaden finns även ett stilrent kök, renoverat 2013, från Saari med bänkskiva av Gotlandssten. Här finns utmärkta arbetsytor och smarta förvaringsmöjligheter från golv till tak. I anslutning till köket finns ett ytterligare rum som kan användas som matsal/kontor/barnrum/sovrum. Här finns det möjlighet att möblera med en stor matsalsgrupp alternativt med en dubbelsäng och/eller skrivbord. Från detta rum tar man sig ut på bostadens soliga balkong i söderläge med fri sikt mot den lugna innergården. Här finns det plats för både utemöbler och diverse planteringar. Badrummet är helkaklat i vitt och har ett praktiskt badrumsskåp med speglade dörrar, handfat, dusch och WC. Rymlig och välkomnande hall som stänger ute ljud och håller värme. Hallen har goda förvaringsmöjligheter med dragspelsdörr ovanför entrén där jackor och skor enkelt kan ställas undan utan att synas. Hela bostaden här även nydragen el med genomtänkta placeringar av uttag där flera uttag finns i varje rum. Stabil förening som kommer att bli skuldfri under år 2016. Välkomna på visning!

Stockholm / Vasastan
Observatoriegatan 7
Final price: 6 100 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Community fee: 1 857 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Observatoriegatan