Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stockholm / Gärdet
Öregrundsgatan 7
Enclosed: 59 kvm
Community fee: 2 647 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 7 av 7 (Hiss finns)

Stockholm - Gärdet / Öregrundsgatan 7

Högst upp i huset med milsvid utsikt och balkong!

Välkommen till ett boende utöver det vanliga! Lägenhet om 59 kvm fördelat på 2 rok belägen högst upp i fastigheten med genomgående smakfulla materialval, vackra detaljer och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt härlig balkong med milsvid utsikt. Optimalt läge på Gärdet med närhet till både stadens puls och vacker natur och grönområden. Stabil bostadsrättsförening.


Kitchen inspiration

Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Beskrivning av samtliga rum
  Välkomnade hall med mörkt klinkergolv och vita väggar. Gott om avhängningsmöjligheter samt tre garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Hallen öppnar upp mot övriga lägenheten med det stora och luftiga vardagsrummet och köket i öppen planlösning. Vardagsrummet har vitpigmenterat oljat ekparkettgolv samt vita väggar. Flertalet fönster i två vädersträck ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Gott om plats för soffa, möblemang och matsalsdel. Utgång till den härliga balkongen som ligger i västerläge och erbjuder kvällssol samt vacker utsikt. Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Stilrent kök från Kvik med köksluckor i vit högglans. Arbetsbänk i massiv valnöt samt mörkt kakel. Köket har gott om förvaringsutrymme samt arbetsytor. Köket är utrustat med gashäll (gas ingår i avgiften) från italienska SMEG, varmluftsugn, spisfläkt, mikrovågsugn (sitter i ett skåp) samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Gott om plats för matsalsbord invid fönster. Sovrum med vitpigmenterat oljat ekparkettgolv samt vita väggar. Skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaringsutrymme. Plats för dubbelsäng (idagsläget finns en 210 cm bred säng). Fräscht och stilrent badrum med svart klinkergolv samt vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin samt handdukstork. Golvvärme finns. Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 5 kvm.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  59 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Enclosed description
  Uppgiften kommer från bostadsrättsföreningen men de ansvarar ej för ytans riktighet.
 • Rooms
  2 rum (max 1 sovrum)
Construction
 • Built
  1963
 • General information
  Bostadsrättsföreningen Lissabon 4 ligger på Öregrundsgatan 7. Föreningen består av totalt 49 lägenheter varav 5 upplåts med hyresrätt. Finns även en lokal som är uthyrd. Fastigheten är byggd 1963 och förvärvades av föreningen 2001.
 • Renovering Omarbetning etc
  2006 En stor rensning av husets 12 stammar utförs Säkerhetsdörrar av högsta klass installeras   2007 Balkongerna renoveras Ett modernt system för sopsugning och bortförsel installeras   2008 Viss takrenovering genomförs Bredband installeras med 100 Mbit/s Piskbalkongen på plan 8 säljs för ombyggnad till bostad Samtliga radiatorventiler utbytta   2009 Omfattande takrenovering Delvis fasadrenovering Innertrapporna har renoverats Besiktning av samtliga lägenheter i underhållssyfte 2010 I samband med en stamspolning av avloppsstammar uppstod en vattenläcka. Samtliga gamla stamventiler och rostiga rör i källarvåningen byttes i samband med att detta åtgärdades. 2011 Målning av hissar, väggar, hissdörrar och tak på våningsentréerna genomfördes under våren. 2013 Utbyggnad av yttertrappan för att underlätta för barnvagnar och rullatorer. Ny rörelsestyrd belysning installerades i trapphuset Nya nödtelefoner installerades i hissarna som besiktigats utan anmärkning  En ny utsugsfläkt installerades på vinden 2015 Spolning och relining av badrumsstammar
 • Other space
  Det finns källar- och cykelförråd i fastigheten.   Föreningslokal som kan användas som festlokal eller övernattningsrum och kan disponeras av medlemmar mot en avgift om 150 kr per dygn.  I fastigheten finns en pappers- och glasinsamling samt ett grovsoprum för kartonger.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  125 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-06-29
Tv and internet
 • Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem med möjlighet till ett brett utbud med HDTV och On Demand. Tjänster och kanaler utöver ComHems basutbud ingår dock inte i hyran.  Bredband 100 Mbit/s från Ownit ingår i månadsavgiften.
Parking/Other buildings
 • Parkeringsplats och garageplats i anslutning till fastigheten finns att hyras av Svenska Bostäder. Kostnaden är 554 kr/mån för en parkeringsplats utomhus och cirka 1230 kr/mån för en plats i varmgarage. i övrigt råder boendeparkering, för mer information: www.stockholm.se.
Economy
 • Community fee
  2 647 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring
  140 kr/mån
 • Hushållsström
  300 kr/mån
 • Total operating costs
  440 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  2.22 %
 • Andel av årsavg.
  2.22 %
 • Pantsättning
  är pantsatt.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Gas till spisen ingår i avgiften.
 • Boendekalkyl
  Kontakta mäklaren för en personlig boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftshöjningar.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Lissabon 4
Area
 • I området runt Frihamnen och Värtahamnen håller en ny stadsdel på att växa fram. Det skapar utmärkta kommunikationer, absolut närhet till Stockholms innerstad och inte minst en oslagbar utsikt över Stockholms inlopp. Värtahamnen ligger mitt i Stockholms stads största utvecklingsområde och redan nu finns ett femtiotal företag etablerade. Dessutom finns ett hotell, en konferensanläggning och flera restauranger, liksom små butiker och flertalet gym och friskvårdsanläggningar. Hamnen har funnit här sedan 1800-talet och kommer att förbli aktiv. Hamnverksamheten och fartygen skapar liv och rörelse i området. Området i Frihamnen kallas Sveriges Hollywood då 20 procent av Stockholms medieföretag inom film och TV har sin verksamhet där. Mycket goda kommunikationer med Tunnelbana (uppgång Gärdet) ca 500 meter från fastigheten samt mycket goda bussförbindelser. Närhet till butiker, restauranger, gym samt vackra grönområden.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use