Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Mariatorget / Rosenlundsgatan 28B

Varmt välkomna till denna fina sekelskiftestrea om 101 kvm! Här erbjuds en härlig balkong med utsikt över föreningens trevliga gård, ett sovrum med unik spahörna och två luftiga sällskapsrum. Fint bevarade sekelskiftesdetajler såsom höga golvsocklar, fiskbensparkett och vackra spegeldörrar. På den möblerbara balkongen kan du avnjuta ett glas vin eller en kopp kaffe i eftermiddagssolen. Här bor du med ett perfekt läge intill Mariatorgets puls och trendiga utbud av butiker och restauranger. Direkt närhet till kommunikationer i form av tunnelbana, buss och pendeltåg. En kort promenad bort finner du grönskande Tantolunden med badmöjligheter och golfbana. Föreningen har en god ekonomi och låg belåning samt en gård som används flitigt under sommartid! Välkommen på visning!

Stockholm / Södermalm / Mariatorget
Rosenlundsgatan 28B
Final price: 7 950 000 kr
Enclosed: 101 kvm
Community fee: 3 173 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Rosenlundsgatan