Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Stockholm
Rosterigränd 3, vån 8 av 9
Price: Calculation 5 925 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 524 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Floor: 8 av 9 (Hiss finns)

Nyproduktion / Stockholm / Rosterigränd 3, vån 8 av 9

Underbar våning högt upp i huset med sjöutsikt och stor balkong!

Fantastisk nyproducerad lägenhet högt upp i huset med stor balkong och sjöutsikt. Härlig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den underbara balkongen där du kan sitta och njuta av utsikten mot vattnet - ett riktigt härligt uterum sommartid! Två bra sovrum och en stor klädkammare som nås från det större sovrummet. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Huset har en gemensam pool med loungerea som du som medlem får utnyttja under sommarmånaderna. Ett fantastiskt boende utöver det vanliga! Här bor du lyxigt och exklusivt alldeles intill sjön Trekanten och naturen samtidigt som du har närheten till Södermalms puls, mycket bra kommunikationer, Liljeholmens centrum och galleria. Längtar du att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten. Tillträde till lägenheten sker 20 dec, 2016. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information angående visning på kontoret.


Furnish
Description of rooms
 • Description of rooms
  Lägenheten har genomgående mattlack vitpigmenterat parkettgolv. För materialval, utrustning och färg se bifogad fil "Inredningsval". Hall Välkomnade hall där det finns bra plats att hänga av sig kläderna samt två garderober. Vardagsrum Härligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet tar du dig ut till den stora härliga balkongen som ligger längst med hela lägenheten. Kök Stilrent och fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Mycket tillval med ett värde av 24.310 kr, se inredarensval under fakta fliken. Sovrum 1 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Från sovrummet når du den stora klädkammaren. Fönster ut mot balkongen. Sovrum 2 Bra Sovrum med plats för säng och annan möbel om så önskas. Fönster ut mot balkongen. Badrum Fräscht helkaklat badrum med duschvägg i klarglas och knopp. Wc-stol, vit badrumskommod, stor spegel, tvättmaskin och torktumlare. Balkong Underbar stor härlig balkong i nordväst läge med sjöutsikt över trekanten. Här kan du sitta och njuta av kvällssolen och utsikten mot vattnet - ett riktigt härligt uterum sommartid!
Information about the property
Description
 • Enclosed
  77 kvm
 • Rooms
  3 rum
Tv and internet
 • TV
  Telefoni/TV/Bredband via ComHem 1000/1000/ basutbud TV, IP-telefoni med en obligatorisk månadsavgift på 210 kr.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Balkong, läge nordväst.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Garage finns under huset.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd.
Övriga upplysningar
 • Närheten till allt, fina sjön Trekanten precis utanför huset med natur och promenadstråk samt mycket nära till ett flertal kommunikationer som tunnelbana, tvärbana och bussar eller så tar du en kort promenad till Södermalm. Huset har en gemensam pool med loungerea som du som medlem får utnyttja under sommarmånaderna och på bottenplan kommer det att finnas en förskola. I liljeholmens Centrum finns ett utbud av bank, apotek, vårdcentral, restauranger, matbutiker, caféer och en galleria med 90 butiker. Tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på ca 10 minuter. Detta gör området till ett fantastiskt boende där du kan njuta för fullt!
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,4612 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Rosteriet. I föreningen finns 225 lägenheter.
 • Allmänt
  Rosteriet består av 225 välplanerade bostadslägenheter med smarta lösningar om 1 rum och kök till större etage lägenheter och stadsradhus. Byggnaden har som högst 12 våningar och sex trapphus. De flesta lägenheterna har stora balkonger eller uteplatser och många av lägenheterna har även sjöutsikt. Precis utanför har du fantastiska Trekanten där du kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern samtidigt som du har närheten till service, shopping och flera olika kommunikationer som T-banan, tvärbanan och bussar eller en kort promenad över bron till Södermalm. Förutom sjön Trekanten och dess vackra promenadstråk som du har precis utanför huset så kommer det dessutom att finnas en gemensam pool med loungerea som du som medlem får utnyttja under sommarmånaderna. Ett fantastiskt boende utöver det vanliga! Utöver bostäder kommer Rosteriet att rymma kommersiella lokaler med plats för affärslokaler, butiker, caféer och restauranger. På husets bottenplan kommer det att finnas en förskola och de kommersiella lokalerna kommer att ligga belägna mot Liljeholmsvägen, som en slags förlängning av Liljeholmstorget. Telefoni/TV/Bredband via ComHem 1000/1000/ basutbud TV, IP-telefoni med en obligatorisk månadsavgift på 210 kr. Garage finns under huset. Alla lägenheter har förråd i källarplan. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area