Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Gärdet / Sandhamnsgatan 53

Sandhamnsgatan 53

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 1,5-rumslägenhet om hela 50 m² på populär adress på Gärdet. Lägenheten disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en avskild sovalkov med bra förvaring. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Balkong med kvällssol och utsikt mot Gärdet och Kampementsbadet. På Gärdet bor du lugnt och naturskönt men ändå inte längre bort från citys puls än ca 15 minuter med cykel eller några minuter med buss. Djurgårdskanalen med dess fina promenadstråk ligger på bekvämt gångavstånd. Direkt utanför porten finns beachvolleybollplaner och utegym och på vintern görs längdskidspår i ordning. Det finns både fotbolls- och rugbyplan och under sommarmånaderna är Kampementsbadet öppet. Går du på gym så finns Fitness 24/7 och SATS precis runt knuten och även Friskis & Svettis ligger även detta alldeles i närheten. Matbutiker, apotek, gott om restauranger och caféer finns också i området. Goda kommunikationer till resten av stan med T-bana Gärdet och buss 76 inom gångavstånd och buss 72 och buss 1 som stannar i direkt anslutning till huset. Ett perfekt boende för den som vill bo nära både natur och citypulsen!

Stockholm / Gärdet
Sandhamnsgatan 53
Final price: 3 675 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Community fee: 2 565 kr/mån
Rooms: 1.5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Sandhamnsgatan