Sandhamnsgatan 53

Sandhamnsgatan 53

Slutpris

3 675 000 kr


Gärdet— Stockholm

Sandhamnsgatan 53


Slutpris
3 675 000 kr

Gärdet— Stockholm

Sandhamnsgatan 53

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 1,5-rumslägenhet om hela 50 m² på populär adress på Gärdet. Lägenheten disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en avskild sovalkov med bra förvaring. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Balkong med kvällssol och utsikt mot Gärdet och Kampementsbadet.

På Gärdet bor du lugnt och naturskönt men ändå inte längre bort från citys puls än ca 15 minuter med cykel eller några minuter med buss. Djurgårdskanalen med dess fina promenadstråk ligger på bekvämt gångavstånd. Direkt utanför porten finns beachvolleybollplaner och utegym och på vintern görs längdskidspår i ordning. Det finns både fotbolls- och rugbyplan och under sommarmånaderna är Kampementsbadet öppet. Går du på gym så finns Fitness 24/7 och SATS precis runt knuten och även Friskis & Svettis ligger även detta alldeles i närheten. Matbutiker, apotek, gott om restauranger och caféer finns också i området. Goda kommunikationer till resten av stan med T-bana Gärdet och buss 76 inom gångavstånd och buss 72 och buss 1 som stannar i direkt anslutning till huset. Ett perfekt boende för den som vill bo nära både natur och citypulsen!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 565 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-05-24

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Sandhamnsgatan såldes av oss 2016-05-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Sandhamnsgatan.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.