Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Sankt Eriksgatan 15

Modern 2,5:a med balkong!

Välkommen till denna ljusa 2,5:a om 76,5 kvm precis intill Fridhemsplans härliga stadspuls. Bostaden har trevliga sällskapsytor i en öppen planlösning, balkong i västerläge och fletalet smakfulla materialval. Köket är stilrent med hög standard och integrerade vitvaror, i vardagsrummet finns utrymme för större soffgrupp och härifrån kommer ni även ut till den mysiga balkongen. Hall med garderobsvägg, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och två bra sovrum. En tilltalande bostad på ett centralt läge, perfekt för den lilla familjen! Här bor du i ett lugnt område intill Norr Mälarstrand och samtidigt centralt med ett par minuter till Fridhemsplan med både trevliga restauranger, mysiga caféer samt shopping i bl.a. Västermalmsgallerian. Här finns även mycket goda kommunikationer i form av T-banans gröna och blå linje samt flertalet busslinjer. Välkommen på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Sankt Eriksgatan 15
Final price: 6 500 000 kr
Enclosed: 76,5 kvm
Community fee: 1 860 kr/mån
Rooms: 2.5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Sankt Eriksgatan