Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Kungsholmen / Scheelegatan 11, 3 tr

Trivsam 4:a om 125 kvm med balkong mot föreningens innergård!

På attraktiva Scheelegatan finns denna förtjusande fyrarummare om 125 kvm med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge! Ett rejält master bedroom med direkt utgång till lägenhetens härliga balkong i väst-läge, två rofyllda rum som kan disponeras som arbetsrum eller sovrum om så önskas. Här samverkar det moderna som vackert fönsterparti mellan kök och vardagsrum ihop med vackert bevarade originaldetaljer som listverk, höga golvsocklar, fönsterpartier med nisch och tilltagen takhöjd. Ett stort helkaklat badrum med luxuös känsla med tvättmaskin, ett modernt och funktionellt kök med skön bistrokänsla samt en generös hall som snyggt binder ihop lägenheten. Bara en kort promenad tar er både ner Norr Mälarstrands populära promenad - och joggingstråk samt bra kommunikationer med både tunnelbanans gröna och blåa linje samt flertalet bussar. Varmt välkomna på visning!

Stockholm / Kungsholmen
Scheelegatan 11, 3 tr
Final price: 10 700 000 kr
Enclosed: 125 kvm
Community fee: 3 963 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Scheelegatan