Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Liljeholmskajen - Liljeholmen / Sjöviksbacken 49

Rymlig och fräsch 4:a med två balkonger!

Väldisponerad och ljus fyrarummare färdigställd 2015 - här fångar man solen hela dagen med två stora balkonger. Rymligt kök med exklusiv bänkskiva i mörk granit och matplats för 4-8 personer ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och delas av med en praktisk bardel. Tre väldisponerade sovrum och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Möjlighet finns att bygga ytterligare en klädkammare (se alternativ planskiss). Två helkaklade badrum: ett med badkar och tvättavdelning samt ett med dusch. Inglasning av den större balkongen åt öster kommer att ske under hösten, samt en halvinglasning av balkongen åt söder. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Föreningen har en stor gemensam takterrass för medlemmarna, förutom en fantastisk utsikt över hela Storstockholm finns odlingsbänkar att hyra samt flertalet bord och sittplatser. Nedanför bostaden finns en kringbyggd barnvänlig gård med lekplats. Vid Liljeholmskajen erbjuds restauranger, butiker, bryggor och möjlighet till ett dopp i Mälarens vatten. Nästa anhalt är Södermalms kultur och puls. Området är perfekt för barnfamiljen med flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 kommer att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man behöver vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!

Stockholm / Liljeholmskajen - Liljeholmen
Sjöviksbacken 49
Final price: 5 900 000 kr
Enclosed: 99 kvm
Community fee: 5 371 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksbacken