Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 128, 4 tr
Accepterat pris: Calculation 3 500 000 kr
Enclosed: 39 kvm
Community fee: 2 570 kr/mån
Rooms: 1 rum och kök.
Floor: 4 av 8 (Hiss finns)

Nyproduktion / Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 128, 4 tr

Nyproducerad 1:a i toppskick med fin balkong i Liljeholmskajen

Äntligen en nyproducerad 1:a till salu i Liljeholmskajen. Drömmer du om att bli först att bo i en lägenhet nära vattnet och i toppskick där allt är nytt, fräscht och toppmodernt? JM-lägenhet under byggnation med högt läge på 4 tr och en härlig balkong med fint läge mot en lugn återvändsgata. Tillträde/inflyttning 6 februari 2017. Läget är mycket fint i Liljeholmskajens lugna del vid Sjöviksvägens slut nära Årstaskogen med natur- och strövområden samt intill Mälaren och några minuters cykeltur eller promenad till Södermalm. Goda kommunikationer med buss, tvärbana och t-bana på gångavstånd. Välkommen att kontakta fastignetsmäklaren för mer information och visning på mäklarkontoret. Lägenheten är under produktion och säljs på ritning. Lägenheten är utrustad med mycket fin inredning enligt JM Original, se inredningsval i PDF-fil, samt under Faktafliken i beskrivningen. Mer information, bilder från området m.m på JM´s hemsida för Berghus 4; https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/liljeholmskajen/berghus-4/


Furnish
Description of rooms
 • Description of rooms
  Välkomnande hall med ekparkettgolv, plats för ytterkläder och flera garderober med toppskåp. Helklakat och välutrustat badrum i toppskick med ljusgrå klinkers på golv och vitt liggande kakel på vägg. Dusch i hörnan med glasvägg. Tvätt/tork kombimaskin med praktisk bänkskiva ovan samt förvaringsskåp för handdukar och tvättmedel. Handfat i vitlackad kommod samt spegel på vägg med Led-belysning. Torkställning för handdukar. Modernt och läckert kök med ljusgrå luckor och mörk bänkskiva samt vita liggande kakel i halvförband på vägg. Vitvaror från Siemens i rostfritt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, induktionshäll, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Vardagsrum med ekparkett och plats för både soffgrupp och avskild del för säng. Vardagsrummet har stora fönster mot balkongen och sjöglimten. Balkongen ligger med öppet läge och fin utsikt mot återvändsgata och kringliggande hus samt föreningens (ca 150 kvm ) gemensamma terrass. I föreningen finns gemensamhetslokal/festlokal med övernattningsrum samt gemensam terrass på gården och på baksidans gård samt cykelförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. Se 3-d bilder i broschyr och bostadsfakta över lägenheten placering i huset, den ligger på 4 tr, vilket innebär 2 tr ovanför den gemensamma terrassen.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  39 kvm
 • Rooms
  1 rum
Construction
 • Built
  2016-2017
 • Building type
  Flerfamiljhus
Tv and internet
 • Internet
  Telia Triple Play ( tv, bredband, ip-telefoni abbonemang), obligatorisk avgift 220 kr/mån tillkommer
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Balkong om ca 6 m², läge nordost, nordväst.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  I föreningen finns gemensamhetslokal/festlokal med övernattningsrum samt gemensam terrass på gården och på baksidans gård samt cykelförråd. Man har även tillgång till grannhuset Berghus 3s takterrass då Berghus 3 ingår i samma förening som Berghus 4, se ek.plan.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1108 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,758 %
Föreningen
 • Benämning
  Bergkanten i Liljeholmen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area