Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Sjöviksvägen 76

Smakfull och optimalt planerad!

Bo smakfullt och ytterst välplanerat i denna kvadratsmarta 3:a med balkong vid populära Liljeholmskajen. Stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum med stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp - där nås den stora balkongen som erbjuder sol både morgon och kväll. Bostaden erbjuder ett större sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett mindre sovrum med plats för säng och annat möblemang samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättpelare. Nyligen uppfräschade ytskikt med vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar. Föreningen har stabil ekonomi och medlemmarna kan nyttja övernattningslägenhet, bastu och festlokal. Liljeholmskajen erbjuder ett härligt sjöstadsliv med restauranger, butiker, uteserveringar, bryggor och promenadstråk. På kort gångavstånd når man Södermalms citypuls. Här finns flertalet fina lekplatser samt förskolor och grundskolor 1-6. En ny skola F-9 kommer att uppföras i Årstaberg. På ca 10 minuters gångavstånd har man all service man kan tänkas behöva vid Liljeholmens centrum och gallerian i form av vårdcentral, bank, matbutiker, shopping och nöjen. Kommunikationsmöjligheterna är många: området trafikeras av buss (bl.a. Liljeholmen-Årstaberg-Gullmarsplan), pendeltåg (Årstaberg), tvärbana (Årstaberg eller Årstadal) och tunnelbanans båda röda linjer (Liljeholmen). Med bil tar man sig smidigt ut på E4:an. Välkommen på visning!

Stockholm / Liljeholmskajen
Sjöviksvägen 76
Slutpris: 3 460 000 kr
Boarea: 47 kvm
Avgift: 2 993 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 4 (2/5 tr) av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sjöviksvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.