Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Södermalm / Skånegatan 113, 2 tr

Charmig 1:a i Söderläge!

Varmt välkomna till denna fina 1:a om 33 kvm i lugna kvarter på Södermalm! Lägenheten är väldisponerad med en rymlig hall med skjutgarderober, vardagsrum med separat sovalkov och ett modernt kök. Väggarna pryds av en trendig tapet i grönt. Lägenheten har 2,65 i takhöjd och är otroligt ljus tack vare de stora fönsterpartier som vetter mot Vitabergsparkens grönska och vackra Sofia kyrka. Lägenheten ligger endast ett par minuters promenad från Nytorget med trevliga restauranger, mysiga caféer och butiker. Götgatans och Medborgarplatsens puls har ni runt hörnet med pubar, uteserveringar och nattklubbar. Buss 2 går runt hörnet och tar dig till Slussen på 5 minuter. Välkommen på visning!

Stockholm / Södermalm
Skånegatan 113, 2 tr
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 33 kvm
Community fee: 1 844 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2
Sold: 2016-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Skånegatan