Storgatan 29, 1 tr

Storgatan 29, 1 tr

Slutpris

10 650 000 kr


Östermalm— Stockholm

Storgatan 29, 1 tr


Slutpris
10 650 000 kr

Östermalm— Stockholm

Fantastisk 3:a med balkong och öppen spis!

Nu finns möjlighet att förvärva denna optimalt planerade 3:a (möjlig 4:a!) om 98 kvm på en attraktiv adress vid korsningen Storgatan och Styrmansgatan. Bevarade tidstypiska detaljer finns bevarade så som takrosetter, dörröverstycken, spegeldörrar, fiskbensparkett, öppen spis och en väl tilltagen takhöjd. Lägenheten disponeras genom en välkomnande hall som via ett valv öppnar upp mot det stora och ljusa vardagsrummet med öppen spis och balkong. I anslutning ligger en härlig matsal med vacker bröstpanel och plats för matsalsbord för stora sällskap. Lantligt arbetskök med serveringsgång, gott om förvaring och hög maskinell standard. Mysigt och charmigt sovrum med flera inbyggda garderober som ger bra med förvaring. Här bor du på absolut bästa adress i hjärtat av Östermalm med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker i området, samt med närhet till vackra Strandvägen och Djurgården.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
98 kvm
Avgift
1 317 kr/mån
Rum
3 rum (1-3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-11-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.