Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Liljeholmskajen - Liljeholmen / Sturehillsvägen 12

BUDGIVNING PÅGÅR! Bo nybyggt och välplanerat!

BUDGIVNING PÅGÅR. HÖGSTA BUD: 3.650.000 KR. Bo nyproducerat på Sjövikshöjden vid populära Liljeholmskajen i denna välplanerade 2:a som står klar för inflyttning 1 november 2016. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck och stilrena materialval med ekparkett och vita väggar. Fullt utrustat kök i vitt med rostfria vitvaror i öppen planlösning med stort vardagsrum där man når den möblerbara balkongen i härligt västerläge. Badrummet är helkaklat i grått och vitt med kombinationsmaskin. Sovrummet har bra förvaring i garderob och klädkammare. På kort gångavstånd från Södermalm ligger Liljeholmskajen som erbjuder härligt sjöstadsliv bland restauranger och butiker samt badbrygga för ett dopp i Mälaren. Goda kommunikationer med buss (tex. 160 Liljeholmen-Gullmarsplan), tvärbana och tunnelbana. Lägenheten är under uppförande och är färdigställd för tillträde i höst, visning är därför inte möjlig. För ytterligare information, välkommen att kontakta fastighetsmäklaren.

Stockholm / Liljeholmskajen - Liljeholmen
Sturehillsvägen 12
Final price: 3 650 000 kr
Enclosed: 55 kvm
Community fee: 3 412 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sturehillsvägen