Sturehillsvägen 12

Sturehillsvägen 12

Slutpris

3 650 000 kr


Liljeholmskajen - Liljeholmen— Stockholm— Nyproduktion

Sturehillsvägen 12


Slutpris
3 650 000 kr

Liljeholmskajen - Liljeholmen— Stockholm— Nyproduktion

BUDGIVNING PÅGÅR! Bo nybyggt och välplanerat!

BUDGIVNING PÅGÅR. HÖGSTA BUD: 3.650.000 KR. Bo nyproducerat på Sjövikshöjden vid populära Liljeholmskajen i denna välplanerade 2:a som står klar för inflyttning 1 november 2016. Genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck och stilrena materialval med ekparkett och vita väggar. Fullt utrustat kök i vitt med rostfria vitvaror i öppen planlösning med stort vardagsrum där man når den möblerbara balkongen i härligt västerläge. Badrummet är helkaklat i grått och vitt med kombinationsmaskin. Sovrummet har bra förvaring i garderob och klädkammare. På kort gångavstånd från Södermalm ligger Liljeholmskajen som erbjuder härligt sjöstadsliv bland restauranger och butiker samt badbrygga för ett dopp i Mälaren. Goda kommunikationer med buss (tex. 160 Liljeholmen-Gullmarsplan), tvärbana och tunnelbana. Lägenheten är under uppförande och är färdigställd för tillträde i höst, visning är därför inte möjlig. För ytterligare information, välkommen att kontakta fastighetsmäklaren.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 412 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-07-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.