Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / City / Sveavägen 121 B

Med Vanadislundens härliga grönska runt hörnet, hittar vi denna optimalt disponerade Vasastanspärla om 32 kvm. Vasastan präglas av en hemtrevlig atmosfär blandat med myllrande storstadsliv, vilket de mysiga caféerna, välrenommerade restaurangerna och delikatessbutikerna bidrar till. Denna bostad har fantastisk 20-tals charm och är socialt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet pryds av vackert originalgolv, vitmålade väggar och har plats för både säng, soffgrupp samt matplats. I anslutning till vardagsrummet finner du bostadens kök som både är modernt och stilrent med sitt svarta kakel och köksluckor i vitt. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn. Lägenheten är belägen i gårdshuset med alla fönster mot den lummiga innergården - ni slipper oljud från trafiken på Sveavägen! Badrummet har mörkt klinkergolv samt vitt och svart väggkakel, och är utrustat med dusch, WC, handfat och spegel. Lägenhetens hall är stor och luftig och har goda avhängningsmöjligheter. Här finns det utrymme för ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Bostaden har även en walk in closet med utmärkta förvaringsmöjligheter. Observera att originalgolv finns under golvet i både hall och kök! Här bor du med närhet till Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan, Stockholms stadsbibliotek samt cykelavstånd till Stockholms Universitet och Karolinska Institutet, vilket gör det mycket lämpligt för dig som är student. Bostadens centrala läge ger dig bästa kommunikationer med tunnelbanans gröna linje, flertalet busslinjer och pendeltåg, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig över staden. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan / City
Sveavägen 121 B
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 32 kvm
Community fee: 1 589 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Sveavägen