Taxgatan 10

Taxgatan 10

Slutpris

4 275 000 kr


Norra Djurgårdsstaden— Stockholm

Taxgatan 10


Slutpris
4 275 000 kr

Norra Djurgårdsstaden— Stockholm

Smakfull 2:a med hög finish och ljusa, luftiga ytor ca 50 m från Husarvikens glittrande vatten!

BOSTADEN SÄLJES TILL FAST PRIS! Inflyttningsklar, helt nyproducerad, rymlig tvåa med luftig planlösning och generösa sällskapsytor. Bostaden ligger med alla fönster mot den gröna innergården och har balkong med delvis utsikt mot Husarvikens glittrande vatten som ligger ca 50 meter nedanför huset. Allt påkostat med hög finish och fina materialval för den kräsne! Lägenheten har gavelläge med många och stora fönster och är inredd i ljus färgsättning som skapar rymd och harmoni. Här finns hall med entrédel med snyggt och praktiskt klinkergolv i en mjuk, vit nyans, vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till balkong med fint nordvästläge. Smakfullt kök från Marbodal med vita, svagt speglade luckor som är topputrustat med full bekvämlighet och med det allra senaste som till exempel avfallskvarn. Lugnt sovrum som rymmer både dubbelsäng och arbetshörna och har en stor walk-in closet med Elfa-inredning. Stilrent badrum i vita toner med wc, badkar, vit kommod med spegelskåp ovanför, rostfri handdukstork, tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter, genomgående vitmålade väggar, ekparkettgolv och dimbar takbelysning. Föreningens hus är utrustat med Telia Triple Play för TV, bredband och telefoni som ingår i avgiften. Bilgarage finns i huset, gemensam innergård och en gemensam takterrass. Till lägenheten hör ett gallerförsett förråd på entréplan med bra storlek. Närmaste tunnelbana är Hjorthagen och innerstadsbuss passerar strax utanför. Närmaste stora mataffär; Hemköp, finns på kort gångavstånd.

Norra Djurgårdsstaden är drömläget för den moderna stadsmänniskan som älskar naturen och har en aktiv livsstil. Det är nära till Kungliga Nationalstadsparken och du bor precis invid Lill-Jansskogen med dess 5-6 km långa motionsslingor i kuperad terräng. Området erbjuder också avkopplande promenadstråk, fina parker, stigar och cykelvägar i lummig, grön miljö. Ett stenkast längre bort kan du spela tennis vid Kungliga Tennishallen eller rida vid Ryttarstadion. Här ligger också Stadion, Garnisonen och Östermalms IP. Det gamla gasverksområdet vid Husarviken görs nu om till en ny kreativ stadskärna med service, kultur och upplevelser. Förutom områdets vackra arkitektur signerad Ferdinand Boberg och Nationalstadsparkens fantastiska natur- och djurliv får området ett stort utbud av restauranger, caféer, museer, dagis och skolor. Närmaste shoppingcenter Fältöversten finns på promenadavstånd vid Karlaplan och längtar du till Stockholms hetaste nattliv ligger Stureplan bara ca 15 minuter bort med cykeln.

Bostaden säljs med fast pris. Tillträde innan jul prioriteras.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 600 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.