Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan- City/ Norrmalm / Tegnérgatan 16, 1 tr

Fantastisk sekelskifteslägenhet om 160 kvm!

Varmt välkomna till denna charmiga sekelskifteslägenhet i fastighet från 1884, på bästa adress mitt i city! Här finner ni flera härliga attribut och tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, vackra fönster med originaldetaljer och bevarad fiskbensparkett. Rymlig entré med avhängningsmöjligheter och gäst-wc som följs av en en stor inre hall. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matsal utgör själva navet i den härlägenheten med flertalet fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Vidare finns fyra ordentliga sovrum och ett trevligt arbetskök med matplats. Flertalet garderober utgör goda förvaringsmöjligheter. Utanför finns en trevlig liten innergård med utemöbler att nyttja. Här är 160 väl använda kvadratmeter med massor av möjligheter att skapa ditt eget drömhem. Här bor du i lugna och attraktiva kvarter med närhet till allt. Flertalet populära restauranger och caféer ligger i närheten och även bekvämligheter så som livsmedelsbutiker, gym och biografer. I närheten finns också flertalet skolor, förskolor och gymnasium. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans stations Rådmansgatan ett kvarter bort och flertalet innerstadsbussar. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan- City/ Norrmalm
Tegnérgatan 16, 1 tr
Final price: 12 000 000 kr
Enclosed: 160 kvm
Community fee: 2 031 kr/mån
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Tegnérgatan