Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Torsgatan 42, 3 tr

Välkommen till denna totalrenoverade 2:a med en härlig balkong i det lugna gårdshuset!

Totalrenoverade 2:a i gårdshuset på våning tre med hiss, lägenheten har en härlig balkong mot den lugna innergården! Detta är ett boende utöver det vanliga med fina materialval och genomgående hög standard. Här erbjuds öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett trivsamt sovrum med utgång till balkongen där du kan njuta i solen hela förmiddagen. Praktiska detaljer såsom golvvärme, tvättpelare och diskmaskin gör denna lägenheten mycket trivsam. Bo på ett lugnt och tyst läge i gårdshus med hiss i en välskött förening som har garage och övernattningslägenhet till sina medlemmar. Läget är oslagbart med ett par minuters promenad till Sankt Eriksplans trevliga utbud av restauranger, caféer och livssmedelsbutiker. Utmärkta kommunikationer med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på 6 minuter. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan
Torsgatan 42, 3 tr
Final price: 4 500 000 kr
Enclosed: 44 kvm
Community fee: 2 132 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Torsgatan