Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Vasastan / Torsgatan 78, 1 tr

Ljus 3:a om 71 kvm!

OBS! FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN! Välkommen till en välplanerad hörntrea med stort ljusinsläpp från flera stora fönster. Här finner vi ett rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffa i en öppen planlösning mot det moderna köket med snyggt schackrutigt golv och mycket förvaring. Hall med två klädkammare, två ordentliga sovrum och ett stilrent nyrenoverat badrum. Hela lägenheten har ett genomgående vitmålat trägolv och vita väggar. Här bor du centralt i lugna och trevliga kvarter mitt i Vasastan och intill Röda bergen. Området har en unik charm och ett fantastiskt utbud av caféer och butiker. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till både Odenplan och Sankt Eriksplans tunnelbana samt Karlbergs station med pendeltåg. Välkommen på visning!

Stockholm / Vasastan
Torsgatan 78, 1 tr
Final price: 4 900 000 kr
Enclosed: 71 kvm
Community fee: 3 559 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Torsgatan