Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Stockholm / Vasastan
Västmannagatan 85a, 2 tr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 2 738 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)

Stockholm - Vasastan / Västmannagatan 85a, 2 tr

3:a om 85 kvm i populära kvarter!

Härlig 3:a på Västmannagatan 85a om 85 kvm i modern bistrokänsla i köket och öppen planlösning mot vardagsrummet! Belägen i trevliga kvarter finner ni denna välplanerade 3:a där sekelskiftet möter modern industriuell känsla och skapar en fantastisk charm. Köket är hjärtat i lägenheten med hög materiell standard och originella detaljer som ger en bistrokänsla och sätter tonen för lägenheten. Genomgående för hela lägenheten är de vackra stuckaturerna, höga fönstren, dörrar med karm, vitmålade väggar och golv vilket ger ett enhetligt intryck av en ljus och luftig lägenhet. Till lägenheten finner ni också en privat hiss som är utanpåliggande med ingång genom balkongen. Utanför denna rofyllda atmosfär når ni enkelt ett härligt cityliv med flertalet restauranger, caféer och goda kommunikationer! Observera att inflytt kan ske om först 6 månader. Varmt välkomna på visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall: Välkomnande entré med plats för skoförvaring samt avhängning. Gott om plats för förvaring i form av inbyggda garderober med vitmålade sekelskiftesdörrar. Ljust målat furugolv och vita väggar. Hallen ligger i direkt anslutning till kök, toalett och sovrum2/barnrum samt till den inredda Walk-in-closet som är rymlig och ljus. Kök: Köket är en dröm i sig med skön bistrokänsla och noga utvalda materialval och interiörer samt delvis kakelklädda väggar. Gott om arbetsytor på bänkskivor i carrararmaror och gott om förvaring i flertalet skåp och lådor bakom ljusa fronter. Integrerad kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll med översittande fläktkåpa i rostfritt utförande, vinkyl samt varmluftsugn. Gott om matplats för trevliga middagar i större sällskap. Allrum: Genom en stor öppen passage når ni det trevliga vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, mediamöbel, fåtöljer eller andra trivselmöbler. Den öppna passagen mellan kök och vardagsrum främjar för socialt umgänge. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp och bevarar sekelskiftescharmen genom dess välbevarade stuckaturer i nisch. Ljusa väggar och vitoljat furugolv. Master Bedroom: Rofyllt sovrum med gott om plats för en ordentlig dubbelsäng och tillhörande sängbord. Vackert fönster med spröjs och nisch som ger generöst ljusinsläpp och skapar harmoni. Direkt utanför sovrummet finner ni bra förvaringsmöjligheter i en walk-in-closet som är mycket rymlig och ljus. Ljust målade golv och vitmålade väggar. Sovrum: Ett mysigt sovrum som idag används som barnrum men passar även perfekt som arbetsrum eller som sovrum. Plats för säng, skrivbord eller annat möblemang. Trevlig balkong i söderläge med sol från förmiddag till middagstid på sommaren., som ger generöst ljusinsläpp och är perfekt att sitta ute och avnjuta det härliga sommarvädret på. Ljust målat furugolv och vitmålade väggar. Duschrum: Fräscht duschrum med kaklade väggar och ljusgrå klinkers på golv. Utrustat med dusch, wc-stol, handfat samt handdukstork. Ni finner även en tvättmaskin och ytterligare ett handfat med tillhörande kommod i vackert mörkt trä.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  85 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1901
Energideklaration
 • Energiprestanda
  137 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2010-07-28
 • Besiktningsman
  Ingvar Oskarsson, Frakka AB
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett förråd om 6,5 kvm.
Economy
 • Community fee
  2 738 kr/mån
 • Försäkring
  250 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  650 kr/mån
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftkostnaden är en schablonberäkning.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen har inga avgiftshöjningar på gång.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Midgård 27.
 • Allmänt
  Brf Midgård 27 är en äkta bostadsrättsförening. Byggnaderna består av två sammanbyggda flerbostadshus mot gatan med fem våningar med inredd vind, samt två sammanbyggda flerbostadshus mot gården med fyra våningar med inredd vind. Föreningen har idag totalt 57 lägenheter varav fyra hyresrätter, vilka kan ses som en dold tillgång. Det finns dessutom två innergårdar och fyra hissar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna Service Stockholm AB. Fastigheten hyr marken av stockholms stad med s.k tomträttsavgäld. Nästa omförhandling av avgälden är år 2024.
 • Gjorda renoveringar
  2016 Spolning stammar 2015 Fönsterrenovering/målning. 2015 Renovering trapphus 2015. 1986-87 Nya stammar i kök och badrum, ny el samt renovering av fönster och tak. 2005 Renovering av trapphus samt fasaderna mot den främre innergården. 2006 En mindre renovering av fasaderna mot den bakre innergården och portarna målades om. Nya maskiner till tvättstugan och balkonger byggdes. 2008 Renovering av trapphus. 2009 OVK-besiktning och renovering av hissar. Tvättstugan renoverades och fick en ny maskin. 2010 Fler balkonger byggdes och ventilationen renoverades. 2011 Spolning av avloppstammar.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Föreningen har två trevliga innergårdar. - Tvättstuga belägen i gårdshusets källare och är utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp och en mangel. - I huset finns också ett kominerat cykel- och barnvagnsrum. - Hissen går till våning 3.
Området
 • Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Detta kommer att visa sig ytterligare när de år 2017 öppnar den nya pendeltågsstationen. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Det växande trekantstorget har Gustaf Vasa-kyrkan i ena kanten samt Stadsbiblioteket den andra. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken. Vill du bo i kärnan av Vasastaden har du hamnat helt rätt!

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten