Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Söddermalm/Högalid / Verkstadsgatan 10

Härlig 3:a med toppenläge!

Varmt välkomna till denna fina 3:a om 80 kvm med en härlig balkong mot den grönskande innergården! Här möts du av öppna ytor, ypperliga förvaringslösningar och ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder två stora och trivsamma sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett fräscht helkaklat duschrum. Moderna materialval möter 30-talscharm och ger lägenheten en hemtrevlig känsla. Här bor du på ett av Södermalms trendigaste områden med vatten och grönområden runt knuten. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker och trevliga restauranger med gemytlig atmosfär! Utmärkta kommunikationer med flertalet bussar och tunnelbanans röda linje som tar dig in till city på 9 minuter! Välkommen på visning!

Stockholm / Söddermalm/Högalid
Verkstadsgatan 10
Final price: 6 650 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Community fee: 1 873 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Verkstadsgatan