Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Liljeholmskajen - Liljeholmen / Vinodlargatan 6

Välplanerad 3:a med sjöglimt!

Bo i en ljus och fin 3:a med härligt kajenläge, endast 50 m ner till vattnet och badbryggan! Lägenheten ligger en trappa upp i huset och är genomgående vilket ger ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Välplanerade sociala ytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har fransk balkong och sjöglimt. Två bra sovrum, båda mot den gröna, lugna innergården. Uteplats med plats för loungegrupp och härifrån är det underbar sjöutsikt. Trivsam och fint inredd bostad med gott om garderober samt klädkammare. Helkaklat badrum med tvättavdelning och badkar. Vid populära Liljeholmskajen har man nära till allt - matbutiker, restauranger, caféer, motionsstråk runt Årstaviken. Gott utbud av kommunikationer med buss och tvärbana samt T-banans röda linje från Liljeholmen. Njut av livet i stan, med bekvämt badrocksavstånd för morgondoppet!

Stockholm / Liljeholmskajen - Liljeholmen
Vinodlargatan 6
Final price: 4 425 000 kr
Enclosed: 71,5 kvm
Community fee: 4 538 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 8 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Vinodlargatan