Search Menu
Bostaden är såld

Stockholm - Norrmalm / Wallingatan 31, 4tr

Välkommen till denna unika, välplanerade och nyrenoverade New York inspirerade 2,5:A med balkong som erbjuder utsikt över takåsarna i fritt söderläge. Här bor ni en lägenhet med bevarad charm och tidtypiska detaljer såsom högt till tak (3,40) och djupa fönsternischer. Lägenheten karaktäriseras av ett fullutrustat kök, ett lättmöblerat vardagsrum, ett rofyllt sovrum med walk-in closet samt stort helkaklat badrum med ett praktiskt ovanliggande sovloft. Till balkongen går man genom tornrummet som även blivit ett mindre arbetsrum med praktisk förvaring inunder. Hela lägenheten känns ljus, luftig samt tyst. Denna måste upplevas! Här bor man med stor närhet till Drottninggatan samt Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. Närheten till Stockholms centralstation ger utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Stockholm / Norrmalm
Wallingatan 31, 4tr
Final price: 6 900 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Community fee: 2 800 kr/mån
Rooms: 2.5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stockholm / Wallingatan