Search Menu
Bostaden är såld

Stocksund / Stockholmsvägen 64

Vi har äran att presentera ett enastående sutteränghus beläget på privat läge bakom elstyrda grindar med en storslagen terrass som löper runt övre plan, pool, egen plexipave tennis tävlingsbana och garage. Villan, som av dess karaktäriserande carrara-marmorgolv i samtliga rum skulle kunna ges namnet "The Marble House", präglas av en stilren design som tillsammans med genomgående exklusiva materialval, högklassiga detaljer och påkostade finesser borgar för en synnerligen hög livskvalitet. Innerdörrar uteslutande från Rimadesio, Boffi-kök, Bisazza-mosaik och Bang of Olufsen-system är bara några exempel på vad som sätter standard i detta lyxboende. Ombyggnationen 2013-2014 har genomförts med stor perfektion där de 241 m² boarea plus 76 m² biarea blivit väl fördelade på två plan och finns disponerade över fyra sovrum och stora sociala ytor. På övre plan finner ni ett iögonfallande vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats som bjuder på en oslagbar känsla av rymd tack vare pampiga fönsterpartier som tillgodogör hela takhöjden om fem meter. Härifrån ges tilltalande utsikt mot och direkt anslutning till det omslutande trädäcket med pool och harmonierande, insynskyddande natur. Exceptionellt uppfört Boffi-kök av synnerligen hög standard med köksö från GECO, full maskinell utrustning från Gaggenau och exklusiva maskintillval. Fullskaligt ljudsystem och inbyggda högtalare i vardagsrum och kök. Separat rum för lagring av viner. Magnifikt master bedroom med fransk balkong som planerats efter en lyxhotellsvit där sovrumsdelen drömlikt förbinds med både badrum och klädkammare. Två generösa sovrum, varav ett med fransk balkong, med mycket förvaring och ett gemensam badrum i anknytning. Samtliga tre sovrum har elstyrda gardiner samt tillgång till terrassen. Allrum intill sovrummen med utgång till balkong mot husets entrésida samt gäst-WC. Förbindelsen mellan de två planen smyckas av en elegant marmortrappa. Nedre plan erbjuder en välkomnande entré med välförsedd förvaring via garderober. Ett fjärde sovrum med fönster mot husets entrésida, smarta förvaringslösningar och ett eget badrum. Biorum praktiskt beläget längst in i huset för maximalt biomörker med BO-system och ljusram. Tvättstuga med torktumlare, dubbla tvättmaskiner, torkskåp och gott om förvaringsmöjligheter. Passage till garaget med plats för två bilar.

Stocksund
Stockholmsvägen 64
Final price: 19 000 000 kr
Enclosed: 241/76 kvm
Running costs: 65 932 kr/år
Plotarea: 2145 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Stocksund / Stockholmsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.