Landsvägen 71

Landsvägen 71

Slutpris

7 150 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Landsvägen 71


Slutpris
7 150 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Enastående gaveltrea helt utan insyn och balkong i söder om 20 m²

Med ett högt läge i huset finner Ni denna enastående och exklusiva gaveltrea om ca 88 m² med en oslagbar balkong om ca 20 m² och milsvid utsikt i attraktivt söderläge. Bostadens stora fönster i två väderstreck i kombination med ett skjutdörrsparti med glas från golv till tak skapar en bostad med en helt unik karaktär.

Det höga läget gör insynen begränsad samtidigt som det bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter och vidare över nejden. Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Bänkskivor i svart granit, unikt kök från Vedum ackompanjerat av sober belysning speciellt designad för bostaden och genomgående vitvaror från det exklusiva high-end märket Miele. Kvalitet återfinns inte bara i köket utan följer lägenhetens övriga design och formspråk. Samtliga rum har en vacker enstavsparkett på golvet och i badrummet, som arkitekterna valt att benämna som SPA, finns såväl badkar som dusch vackert inramade av högklassig stensättning och belysning med arkitektritad ljussättning.

Inget har lämnats åt slumpen och detta boende erbjuder gott om förvaring via de platsbyggda garderoberna i hallen, de två sovrummen samt ett källarförråd. Utöver förrådet som tillhör bostaden finns gemensamma förråd för cyklar och barnvagnar samt ett garage som ni accessar direkt med hissen. På taket finns ett gemensamt orangeri med eldstad och fullt utrustat kök, perfekt för det riktigt stora middagarna då orangeriet inrymmer 50 sittande gäster.

Bostadens centrala läge, i hjärtat av Sundbyberg, ger möjligheten att med bil eller lokaltrafik snabbt ta sig till Stockholm eller till någon av flygplatserna. Detta boende skiljer sig från de flesta bostäder Ni tidigare besökt; något helt unikt. Er egen oas i pulsens centrum.


Boarea
88 kvm
Avgift
3 894 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 16 (Hiss finns)
Såld
2016-10-09

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Landsvägen såldes av oss 2016-10-09. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Landsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.