Milstensvägen 31

Milstensvägen 31

Slutpris

3 700 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Milstensvägen 31


Slutpris
3 700 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

Gavelfyra högst upp i huset med balkong i bästa solläge.

Synnerligen välplanerad gavelfyra om ca 88 m² högst upp i huset med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och balkong i härligt västerläge. Bostaden erbjuder väl avvägda rum med möblerbara ytor, genomgående fräscha ytskikt och stilrena materialval. Här bor ni med attraktivt läge i det nya och expansiva området Ursvik. Här erbjuds ett bra serviceutbud och goda kommunikationer, samt närhet till vacker natur och ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

Ljus och inbjudande hall med möjlighet till både klädavhängning och förvaring. Generöst vardagsrum med goda inredningsmöjligheter och ett fantastiskt ljusintag från fönsterpartier i två väderstreck samt helglasad utgång till balkong. Stort modernt kök med full maskinell utrustning i rostfritt. Matplats invid stora fönster för 4-8 personer i öppen planlösning mot vardagsrummet. Master bedroom med plats för dubbelsäng och övrig sovrumsmöbel. Två sovrum i gavelläge, båda med ett vackert ljusflöde från fönster i två väderstreck som med fördel disponeras som barnrum eller arbetsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare praktiskt installerade under arbetsbänk. Gäst-WC inredd i stil med badrummet som underlättar den stressiga vardagen.

Välkomna till denna optimala fyra, högst upp i huset med balkong i bästa solläge.


Boarea
88 kvm
Avgift
4 485 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2016-04-07

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Milstensvägen såldes av oss 2016-04-07. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Milstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.