Search Menu
Viewings
 • Måndag 24 oktober 17:30-18:00

  Öppen visning / Välkommen

 • Söndag 23 oktober 12:30-13:15

  Öppen visning / Välkommen

Book a viewing
Sundbyberg / URsvik
Oxenstiernas allé 19
Accepterat pris: Calculation 3 195 000 kr
Make a bid
Enclosed: 64 kvm
Community fee: 3 775 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)

Sundbyberg - URsvik / Oxenstiernas allé 19

Gaveltrea med balkong högst upp i huset

På uppdrag av Ikano bostads har vi fått möjligheten att sälja deras visningslägenhet i populära Ursvik! Bostaden är en gaveltrea om ca 64 m² belägen högst upp i huset med en stor balkong i fritt västerläge, viket borgar för att solens allra sista stråla värme er på sommarkvällarna. Här möts ni av ett enastående ljusflöde via fönster i tre väderstreck och en genomgående smakfull interiör. Bostaden erbjuder en yteffektiv disposition fördelade på stora sällskapsytor i social öppen planlösning och en avskild sovdel. Väl tilltaget vardagsrum med matplats för det stora sällskapet. Modernt kök med stilrena materialval och full maskinell utrustning. Två trevliga sovrum som ledigt möbleras med säng, nattduksbord och arbetsstation. Här finns också möjlighet att få flytta in snabbt om ni så önskar. Varmt välkommen på visning.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Planlösning
Planlösning
Planlösning 3D
Planlösning 3D
Description of rooms
 • Hall
  På fjärde våningen välkomnas ni in i denna utmärkt planerade 3:a. På er högra sida finner ni såväl klädavhängning som goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Golv: Parkett. Vägg: Vita.
 • Bathroom
  I direkt anslutning till hallen finner ni ett yteffektivt badrum med full utrustning såsom WC, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golv: Antracitgrått klinker. Vägg: Vitt kakel.
 • Vardagsrum och matplats
  Bostadens vardagsrum har ett härligt ljusinsläpp via flertalet djupa fönsterpartier i två väderstreck. En öppen planlösning mot kök skapar stora sociala ytor och goda förutsättningar för inredning. Här kan ni möblera med soffgrupp, soffbord, mediamöbel med tv och hyllor med förvaring. Intill stort fönsterparti finns matplats för ca 6-8 personer. Här kan det större sällskapet njuta av en måltid tillsammans. Golv: Parkett. Vägg: Vita.
 • Kitchen
  Köket är modernt med stilrena materialval. Inrett med vita högblanka skåpsluckor med rostfria beslag och svart bänkskiva samt praktiskt stänkskydd i form av vitt kakel. Full maskinell utrustning såsom spishäll, ugn, diskmaskin, micro i arbetshöjd, fläkt, kyl och frys. Golv: Parkett. Vägg: Vitt kakel.
 • Sovum 1 - Master bedroom
  Via vardagsrummet finner ni bostadens två sovrum. Master bedroom kan ni ledigt möblera med både dubbelsäng, nattduksbord och arbetsstation. Goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Rummet skänks, tack vare sitt gavelläge med fönster i två väderstreck, ett fantastiskt ljusinsläpp. Golv: Parkett. Vägg: Vita, samt grå fondvägg.
 • Sovrum 2
  Lägenhetens andra sovrum ligger även det i gavelläge med ett härligt ljusinflöde. Rummet visas idag som barnrum men går naturligtvis lika bra att nyttja som sovrum, gästrum eller arbetsrum. Ni möblerar ledigt med säng, nattduksbord och arbetsstation. Förvaringsmöjligheter via garderob. Golv: Parkett. Vägg: Vita, samt rosa fondvägg.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  64 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2014
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme. Ventilation: Frånluft med värmeåtervinning.
 • Description
  Tak: Papp. Fasad: Betong. Fönster: 3-glas.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
Tv and internet
 • Bostaden är ansluten till Sundbybergs stadsnät som samarbetar med flera olika leverantörer av både telefoni, TV och bredband. I månadsavgiften ingår en TV-box med ett grundutbud av för närvarande 7 st. TV-kanaler. För att beställa telefoni, bredband och ytterligare TV-kanaler, kontakta Sundbybergs stadsnäts kundtjänst på 08-706 91 35. TV-boxen är kostnadsfri men måste beställas av dig som lägenhetsinnehavare.
Balcony
 • Från vardagsrummet kliver ni ut på bostadens balkong som ligger i ett högt och fritt västerläge. Här ges ni chansen att skapa er egna oas med härlig eftermiddagssol. Möbleras fördelaktigt med sittgrupp och tillhörande bord.
Parking/Other buildings
 • Föreningen disponerar 40 st. garageplatser i källargarage som går att hyras till en kostnad om 1000 kr/mån och debiteras på avgiftsavin. Boendeparkering i Stora Ursvik får man som bosatt i området för ett subventionerat månadspris. Ett boendeparkeringskort läggs i framrutan för detta.
Economy
 • Community fee
  3 775 kr/mån
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  190 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  48 kr/mån
 • Total operating costs
  388 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  VA, värme, TV-grundutbud och förråd.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsändringar under föreningsåret 2016.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Kaffestugan. I föreningen finns 79 lägenheter.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga planerade avgiftsändringar under föreningsåret 2016.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Medlemmar i föreningen har tillgång till följande faciliteter: - Förråd: Till lägenheten hör 1 st. förråd. - Tvättstuga. - Cykelrum. - Barnvagnsrum.
Area
 • Välkommen till det nya och expansiva området Ursvik. Ett område som erbjuder ett attraktivt läge, god arkitektur och vackra omgivningar likaså. Bra serviceutbud, närhet till aktiviteter för alla åldrar och välfungerande kommunikationer är ytterligare exempel på trivselelement som området erbjuder. Geografiskt sett är Ursvik smått unikt. Dels för att det ligger så nära centrala Stockholm, dels för att det finns skog och natur i närheten. Runt hörnet finns dessutom en uppsjö av kollektivtrafikalternativ; buss, tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg, och om något år även tvärbana. För bilburna finns vägen mot Stockholm respektive Arlanda nära till hands. På kort avstånd finns det två stora matbutiker, både en Coop forum och en stor Willys butik. Även flertalet stora gallerior finns inom direkt närhet, Bromma Blocks, Kista Galleria och Mall of Scandinavia som är nordens största galleria och som erbjuder fantastisk shopping och Sveriges första IMAX-biograf. Här finns också nationalarenan Friends Arena. De som redan bor i Ursvik uppskattar framför allt lugnet, gemenskapen och närheten till naturupplevelser. Samtidigt ser de den geografiska placeringen som en klar fördel. Vare sig jobbet ligger i stan eller i Kista går det fort att ta sig till och från området. Redan nu finns mataffärer, förskolor, skolor och annan service i närområdet – och utbudet kommer växa i takt med att Ursvik växer. Med småstadens charm och storstadens utbud inom räckhåll erbjuder Ursvik att ge dig det bästa av två världar.
 • Kommunikationer
  Det är lätt att ta sig till och från Ursvik. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 och E4. Buss 504 går dagligen mellan Sundbybergs station och Ursvik, både dag- och kvällstid. Under vardagarna körs linjen med 15-minuterstrafik dagtid och 30-minuterstrafik kvällstid. Ytterligare busslinjer finns inom promenadavstånd. I takt med att området växer utökas kommunikationsnätet. Bland annat kommer tvärbanan inom några år att gå genom Ursvik och vidare till Kista centrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area