Search Menu
Bostaden är såld

Sundbyberg - Centrala Sundbyberg / Skolgatan 9

Iögonfallande sekelskifteslägenhet med enastående takhöjd om ca 3.8 meter och unik karaktär

I centrala Sundbyberg välkomnas ni till denna unika 2,5-rummare med loft och en totalyta om ca 90 m². Bostaden har en genomgående takhöjd om ca 3,8 meter och vackra spröjsade originalfönster från byggåret. Detta sammantaget ger bostaden en unik karaktär som enklast sammanfattas med orden ljus, luft och rymd. Bevarade detaljer från den föregångna skolbyggnaden anno 1900 samspelar i harmoni med en modernt renoverad interiör. Hjärtat av lägenheten utgörs av en iögonfallande sällskapsdel bestående av vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning där takhöjden liksom det fantastiska fönstren kommer till sin fulla rätt. Genom ett snyggt uppfört sovloft om ca 13 m² nyttjas utrymmet ovan köket och skapar ett extra rum med utsikt över umgängesytorna. Enastående master bedroom med maximalt ljusinsläpp och direkt tillgång till rymlig klädkammare. Ytterligare ett väl avvägt rum med goda inredningsmöjligheter kan med fördel kan nyttjas som såväl sovrum eller arbetsrum. Tilltaget helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Trevlig hall med säkerhetsdörr och förmånlig klädavhängning. Välkomna till denna unika sekelskifteslägenhet på stråket i Sundbyberg - anno 1900.

Sundbyberg / Centrala Sundbyberg
Skolgatan 9
Final price: 5 350 000 kr
Enclosed: 77/13 kvm
Community fee: 5 036 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Skolgatan