Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Sundbyberg
Skrivargatan 28
Accepterat pris: Kalkyl 3 995 000 kr
Enclosed: 89 kvm
Community fee: 4 962 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: BV av 4 (Hiss finns)

Sundbyberg / Skrivargatan 28

Gavelfyra med stor solig uteplats i två väderstreck

Utmärkt planerad gavelfyra om ca 89 m² med stor uteplats som vinner sol från två väderstreck. Bostaden präglas av ett vackert ljusflöde via rejäla fönsterpartier i kombination med en genomgående ljus och fräsch interiör. Här bor ni på väldisponerade kvadratmetrar fördelat över luftiga sällskapsytor i öppen planlösning och tre rymliga sovrum. Modernt kök med gott om förvaring, ordentliga arbetsytor och full maskinell utrustning. Matplats om 6-8 personer invid djupt fönsterparti. Tilltaget vardagsrum i social öppen planlösning mot kök och matplats. Fantastiskt ljusinsläpp via fönster och helglasad utgång till uteplats samt förmånliga inredningsmöjligheter. Tre möblerbara sovrum med härligt ljusflöde varav ett i gavelläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare praktiskt installerade under arbetsbänk. Gäst-WC som underlättar de stressiga vardagarna. Trevlig hall med klädavhängning och välförsedd förvaring via flertalet garderober. Belägen på attraktiv adress i det nya och expansiva området Ursvik ges ni här det bästa av två världar. Förutom ett bra serviceutbud och goda kommunikationer, har ni närhet till grönskande natur och ett brett utbud av fritidsaktiviteter för alla åldrar. Välkomna till denna fina fyrarummare.

Kök med matplats
Kök med matplats
Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten