Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Sundbyberg / Sundbyberg / Ursvik
Ursviks allé 55, 1 tr
Accepterat pris: Calculation 3 295 000 kr
Enclosed: 76 kvm
Community fee: 3 614 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Sundbyberg - Sundbyberg / Ursvik / Ursviks allé 55, 1 tr

Nyproducerad 3:a med balkong i populära Ursvik!

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 3:a om 76 kvm i slutsålda Riksbyggens Jubilaren i Ursvik! Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, balkong i söderläge mot innergården, två sovrum och ett stort badrum. Goda förvaringsmöjligheter i såväl bostad och tillhörande förråd. Lägenheten är omsorgsfullt planerad för att vara både yteffektiv och modern i sina lösningar och dispositioner. Tillträde 15/11 2016. För bilder på projektet besök Riksbyggens hemsida: https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/brf-jubilaren/ Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

Description of rooms
 • Hall
  Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i garderob.
 • Livingroom
  Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och mediamöbel. Utgång till balkong i söderläge med utsikt mot innergården.
 • Kitchen
  Arbetskök med plats för matbord. Vita luckor, vitt kakel med ljusgrå fog. Samtliga vitvaror från Siemens. En praktisk bardisk binder ihop kök och vardagsrummet på ett trevligt sätt.
 • Sovrum 1
  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i garderober samt klädkammare.
 • Sovrum 2
  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring i garderob.
 • Duschrum
  Modernt helkaklat duschrum med vitt kakel och grått kakel med golvvärme. Utrustat med duschhörna, wc-stol, handfat, tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  76 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme. Mekanisk från- och tilluft ventilation.
 • Description
  Flerbostadshus
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
Tv and internet
 • Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för TV och data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket
Parking/Other buildings
 • 6 st MC-platser á 400 kr/månad. 72 garageplatser á 800 kr/månad (exkl moms).
Other
 • Till lägenheten hör ett förråd.
Economy
 • Community fee
  3 614 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Jubilaren.
 • Allmänt
  Brf Jubilaren bildades 2016 och estår av 141 lägenheter och 3 lokaler. Föreningen består av 4 flerbostadshus mellan 5-7 våningar inklusive källarvåning. Bostadsarea 8 087,5 kvm. Lokalarea 174,0 kvm. Tomtarea 6 415,0 kvm. Adresser i föreningen Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 samt Ursviks Allé 43-55. Samtliga uppgifter är hämtade ur föreningens ekonomisk plan som är registrerad hos Bolagsverket 2016-05-03.
 • Juridisk person kan accepteras
  Ja
 • Övriga utrymmen i föreningen
  1 st miljörum i anslutning till garagenedfarten. 1 st gemensamhetslokal beläget på gård 6 st cykelrum 8 st barnvagnsrum
Area
 • Välkommen till Jubilaren, ett nytt grönskande kvarter i det växande Ursvik! Ursvik har nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen, är du där på en kvart. Har du arbetet i Kista är du på plats ännu snabbare. I Kista finns också Stockholms största galleria med stort utbud av shopping, nöje och en myllrande food court. I närområdet finns även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet. Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspår och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna. Flera av spåren är belysta. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik. Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne. I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks och Solna Centrum. Matbutikerna Willys, och Coop Konsum finns i området.
 • Kommunikationer
  I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar. Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen. - 504 Stora Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station - 515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan - 113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C - 595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area