Search Menu
Bostaden är såld

Sundbyberg - Centrala Sundbyberg / Vintergatan 6

Central 2:a i Sundbyberg med balkong!

Välkomna till denna attraktiva och välplanerade tvåa om ca 64 m² och ca 2,70 i takhöjd med genomgående fräscha ytskikt och balkong i sydvästläge. Lägenheten har genomgått fortlöpande renovering sedan 2013 och presenterar både stora sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter mitt i centrala Sundbyberg. Gångavstånd till två T-banelinjer, pendeltåg, tvärbana samt regionaltåg och flertalet busslinjer. Väl tilltaget vardagsrum vilket fördelaktigt möbleras med såväl en större soffgrupp, mediamöbel samt arbetsstation eller matgrupp. Modernt kök med stilrena materialval och full maskinell utrustning. Rymligt sovrum som ledigt kan möbleras med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. I direkt anslutning till sovrummet når ni en rymlig och tilltalande klädkammare. Trevligt badrum med ljusa materialval och tvättmaskin. Varmt välkomna till denna fina tvåa!

Sundbyberg / Centrala Sundbyberg
Vintergatan 6
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Community fee: 4 289 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Vintergatan