Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Täby Kyrkby / Disavägen 93

Täby Kyrkbyns populäraste villaområde.

Välkommen till Täby Kyrkbyns populäraste villaområde. Lummigt inbäddad av tuja och syren finner ni denna fina familjevilla om totalyta 280 kvm med stora sällskapsutrymmen och fina lekytor för barnen. Trivsamt kök med barhäng och matplats för det stora middags sällskapet. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt en vacker täljstenskamin för kulna höst och vinterkvällar. I anslutning till matsalsdelen når man den trevligt inredda uterummet om 24 kvm. Entréplan erbjuder fyra sovrum och klädkammare samt nyrenoverat sobert inrett badrum och gästwc. Källarvåningen rymmer ett stort allrum i vinkel med öppenspis och ett stort hobbyrum samt två förråd. Tvättstuga och badavdelning med dusch och bastu samt gästwc. Trevlig barnvänlig plan trädgårdstomt med gräsmatta och lekställning för barnen. Stor insynskyddad trädäckad altan i sydväst i anslutning till uterummet. Garage med förrådsdel samt separat förråd och cykel/vedförråd under tak. Barnvänligt område med skola och förskola inom promenadavstånd. Täby Kyrkbyn har ett fint litet centrum med fin närservice. Här finns apotek, veterinär, frisör, bibliotek samt ICA-affär med post. Här finns även blomsteraffär, kemtvätt, second-hand-butik för barnkläder mm. Ypperligt kommunikationsläge med Roslagsbanan och bussar. Närhet till golfbana och Täby idrottsplats med bl.a fotbollsplan och motionsspår.

Täby / Täby Kyrkby
Disavägen 93
Final price: 6 150 000 kr
Enclosed: 123/157 kvm
Running costs: 38 700 kr/år
Plotarea: 992 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Täby / Disavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.