Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Skarpäng / Dvärgvägen 5

1-plans på återvändsgata

Välkommen till en trevlig 1-plans villa med fantastiskt lugnt läge på återvändsgränd. Huset har en spännande, öppen planlösning i trivsamma Skarpäng med närhet till grönområden. Väl genomtänkta material som genomgående parkettgolv och infällda spotlights i köket. Separat sovrumsdel. Helkaklat badrum med klinkergolv renoverat 2012. Kök med köksö som bjuder in till bar/frukosthäng i öppen anslutning till vardagsrum som är beläget en halvtrappa ner där den generösa takhöjden skapar luftighet och rymd. Öppen spis såväl i vardagsrummet som utomhus vid altanen som har sol under hela dagen. Fristående garage med stor förrådsdel. I Skarpäng bor man i ett lungt villaområde nära natur, motionsslingor och Rösjöns badplatser. Det finns närhet till matvaruaffärer i Rösjö centrum samtidigt som Täby C med hela sitt utbud finns 8 minuters väg borta med bil eller buss. Det finns gott om bussförbindelser till Danderyd, Täby C och norrut och via den nya Norrortslänken tar du dig väster ut.

Täby / Skarpäng
Dvärgvägen 5
Final price: 7 050 000 kr
Enclosed: 130/4 kvm
Running costs: 33 458 kr/år
Plotarea: 804 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Dvärgvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.