Fortvägen 111

Fortvägen 111

Slutpris

10 325 000 kr


Täby

Fortvägen 111


Slutpris
10 325 000 kr

Täby

Arkitektritat hus från Sävsjö trähus

I populära Gribbylund finner ni på högt belägen insynsskyddad solig skafttomt ett fantastiskt fint arkitektritat hus från Sävsjö Trähus. Modern planlösning varav entréplanets vardagsrum är nedsänkt för att naturligt följa tomten och ges därav en takhöjd om 3 m. Höga fönster med ljusinsläpp från tre väderstreck samt en värmande braskamin som kan avnjutas såväl i vardagsrummet som från kökets matplats. Kvalitetskök från SweNova kök i sober färgsättning samt rostfria vitvaror varav kyl och frys från Miele. Matplatsen är trivsamt placerad invid fönster samt glasad altandörr som leder ut till trädäcket i Sibirisk lärk som sträcker sig runt halva huset. Entréplan bjuder även ett sovrum med 3 m i takhöjd samt ett badrum, grovingång/tvättstuga och klädkammare.
Övervåningens allrum har sluttande tak med en högsta takhöjd om 3,5 m samt utgång till balkong med fin vy över området och sol från tidig eftermiddag till sena kvällen. Övre plans tre sovrum har goda förvaringsmöjligheter via klädkammare och inbyggda garderober. Ensuite-badrummet är sobert inrett med badkar, separat dusch och bastu och nås via ytterligare en dörr från den övre hallen. Insynsskyddad skafttomt högt beläget med sol hela dagen. Trädäckad altan i två nivåer runt halva huset med skyddande markiser. Gräsmatta med plats för lek samt kuperad del med berg i dagen. Vackert rundad stödmur i öster med trappa har givit tomten en fin parkkänsla. Isolerat dubbelgarage med fjärrstyrd elport samt förråd och loftvind med fina förvaringsmöjligheter.

Natursköna strövområden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Det finns ett flertalet förskolor och skolor i området. I Gribbylunds C finns bra närservice som ICA-affär, frisör, café, restauranger och bibliotek. Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan från Galoppfältet.

För er med höga krav på ert boende är detta en chans ni inte får missa! Varmt välkomna till Fortvägen 111.


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
44 325 kr/år
Tomtarea
1 051 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-10-31

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Fortvägen såldes av oss 2016-10-31. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Fortvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.