Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Skarpäng / Kopparvägen 26

Enplanshus i Skarpäng

Enplansvilla i populära och barnvänliga Skarpäng med en totalyta om 144 kvm med närhet till både skola, dagis, mataffär, fina grönområden samt bra kommunikationer. Stor plan trädgårdstomt med träbelagd altan och lummig pergola där du kan avnjuta kvällssolens strålar. Välplanerad planlösning med en delvis öppen planlösning och stora utrymmen för hela familjen. Vacker fungerande kakelugn samt burspråk som ger en extra känsla för ombonad och trivsel. Idag disponeras huset med tre sovrum men som med lätthet kan göras om till fyra rymliga sovrum om man så önskar. Välkommen!

Täby / Skarpäng
Kopparvägen 26
Final price: 6 700 000 kr
Enclosed: 144 kvm
Running costs: 31 776 kr/år
Plotarea: 1176 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Täby / Kopparvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.