Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Täby Kyrkby / Larmvägen 6C

Larmvägen 6c

Välkommen till denna unika etagelägenhet med rymlig och luftig planlösning. Centralt belägen mitt i Täby Kyrkby med närhet till såväl goda kommunikationer som närcentrum med affär, butiker och restaurang. Täby Centrum ligger bara 10 minuter bort med tåg eller bil. Bostaden är genomgående fräsch med fina sällskapsytor. Öppen planlösning med kök/vardagsrum med tak i nock och trappa upp till övre plans loftvåning som nyttjas som allrum eller sovrum. Egen entré till bostaden en trappa upp med uteplats i perfekt söder/västerläge med perfekt solläge från lunch ända fram till solnedgång. P-plats med elstolpe i anslutning till entrén. Mycket goda förvaringsutrymmen såväl i exteriört förråd i direkt anslutning till bostaden som inomhus.

Täby / Täby Kyrkby
Larmvägen 6C
Final price: 2 820 000 kr
Enclosed: 64,5 kvm
Community fee: 4 038 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Larmvägen