Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Gribbylund / Linbastuvägen 8 A, nb

Topprenoverat "miniradhus" med mycket låg avgift. En lägenhet för finsmakare! På den fina uteplatsen som har trätrall, staket samt en fin plantering kan du njuta solen från eftermiddagen fram till kvällen. Mysig bilfri innergård. 500 meter till den fina badsjön Rönningesjön och dess stora angränsade park/strövområden. Badrummet som håller hög klass är helt nyrenoverat (-16) med ny wc, klinker med golvvärme och helkaklade väggar. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning med genomgående ekparkett golv och ljusa väggar. Köket är nyrenoverat med nya vitvaror från Cylinda, allt i stilrent vitt. Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter, bl.a Skavlötens friluftsgård, Rönninge By med 4-H gård. Vintertid plogas sjön upp för skridskoåkning och längdspår. Barnomsorg och skola i området samt bra kommunikationer med bussar till Täby C. I Gribbylunds C finns bl.a en ICA-affär, frisör, café, restauranger, bibliotek och videouthyrning. Runt hörnet finns dag/natt bussar som tar er till Täby C. ( 2 km bort) och Mörby C. ( 15 min.)

Täby / Gribbylund
Linbastuvägen 8 A, nb
Final price: 2 320 000 kr
Enclosed: 54,2 kvm
Community fee: 2 086 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Täby / Linbastuvägen