Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Fittja / Mellansjövägen 12

Fittja Gård, stamfastighet med sjöläge vid Vallentunasjön belägen i Täby Kyrkby

Här ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva en unik fastighet med strandnära tomt i perfekt västerläge med egen brygga, lantligt belägen i vacker kulturbygd. Huvudbyggnad är ursprungligen uppförd under andra hälften av 1800-talet. Välskött trädgård samt naturtomt om 4 687 kvm. Huset rymmer tre till fyra sovrum. Trivsamt kök och salong med fungerande kakelugn samt matrum med burspråk och utgång till stor trädäckad altan i rakt västerläge med underbar sjöutsikt. Praktisk tvättstuga/gästwc och rymligt modernt badrum med dusch och jacuzzi. Intill huset finns ett varmbonat gästhus med sjöutsikt. Till fastigheten hör en ekonomibyggnad i två plan om ca 550 kvm inredd med snickeriverkstad, garage, förråd, teknikrum, loge, ateljé samt tornrum. Endast några minuters resväg med bil från vackra Täby kyrka, förbi begravningsplatsen och Nygårds Värdshus, rullar ni in på fin grusväg med sädesfält på vardera sida om vägen. För er som längtar ut till naturskön och rogivande landsbygd kan avståndet inte vara närmare. Täby Kyrkby har ett fint litet centrum. Här finns apotek, veterinär, frisör, bibliotek samt ICA-affär med post mm. Ypperligt kommunikationsläge med Roslagsbanan och bussar. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med ca 220 butiker och restauranger, finns endast tre stationer bort med Roslagsbanan. Skolor och förskolor i närområdet och fina rekreationsområden som Roslagsleden och idrottsplats med motionsspår. För er med golfintresse har man möjligheten att ta den egna båten över till Täby Golfklubb. Populära restaurang Skänkstugan finns inom 5 minuters gångpromenad. Här serveras elegant och rustik mat i vacker 1800-tals miljö invid Nygårs Värdshus. Missa inte detta unika tillfälle att förvärva Fittja Gård, en stamfastighet med anor från 1800-talet med vackert sjöläge och fina byggnader med många möjligheter.

Täby / Fittja
Mellansjövägen 12
Final price: 12 200 000 kr
Enclosed: 155/16 kvm
Running costs: 42 375 kr/år
Plotarea: 4687 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Mellansjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.