Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Hägernäs strand / Norra Catalinagränd 21

Toppmodern 2:a med fantastisk balkong i söder, härlig sjöutsikt och hiss direkt till garaget

På lugn adress omgiven av grönska och vatten finner ni denna utmärkt planerade 2:a om ca 62 m² med en fantastisk balkong i söder och sjöutsikt. Bostaden, som flödar av ljus via stora fönsterpartier disponeras över generösa sällskapsytor i social öppen planlösning och ett väl tilltaget sovrum med en genomgående smakfull interiör. Här bor ni bekvämt med föredömliga förvaringsmöjligheter via klädkammare och källarförråd samt med hiss direkt ner till garaget. Vardagsrummet är luftigt med goda förutsättningar för möblering och helglasad utgång till balkong. Öppen planlösning mot kök och matplats. Stort stilrent kök med välförsedd förvaring, ordentliga arbetsytor, full maskinell utrustning i rostfritt och matplats om 6-8 personer. Tilltaget sovrum med hel garderobsvägg och plats för såväl rejäl dubbelsäng som arbetsstation. Helkaklat badrum med smakfulla materialval samt tvättmaskin och torktumlare praktiskt installerade under arbetsbänk. Inbjudande hall med direkt tillgång till mycket rymlig klädkammare. Välkomna till denna toppfina 2:a med härlig sjöutsikt och balkong i söder.

Täby / Hägernäs strand
Norra Catalinagränd 21
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Community fee: 4 200 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Norra Catalinagränd