Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Täby / Näsbypark
Nytorpsvägen 50, vån 4
Price: Kalkyl 5 995 000 kr
Enclosed: 124 kvm
Community fee: 6 333 kr/mån
Rooms: 5 rum och kök, varav 4 sovrum.
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Täby - Näsbypark / Nytorpsvägen 50, vån 4

Nyproducerad fantastisk genomgående lägenhet högst upp med två stora balkonger!

Perfekt planerad 5:a högst upp i huset med fyra bra sovrum samt en stor klädkammare. Två underbara balkonger varav en i öster och en i väster där du kan sitta och njuta för fullt - två riktigt härliga uterum sommartid! Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Stort fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett med dusch. Bra välkomnande hall med säkerhetsdörr och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Alldeles utanför har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter samt ett tempererat utomhusbad som är öppet sommartid. Ett perfekt boende med närhet till vatten, natur och Täby centrum som bjuder på ett modernt shoppingcenter med ett rikt utbud på 260 butiker. Längtar du efter att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt. Säljs på ritning så ingen visning sker i lägenheten.Tillträde till lägenheten sker preliminärt i februari 2017. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.


Provmöblera
Description
 • Description
  Lägenheten har genomgående ek 3-stav mattlackad, 13mm parkett och vitmålade väggar. För mer detaljerad information, se bifogad, "beställning alla val" samt enskilda pdf:er under fakta fliken. Hall Välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr. Vardagsrum Härligt stort ljust vardagsrum med många fönster och öppen planlösning mot köket. Kök Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot köket som bjuder till plats för många nära och kära till bords till vardag som till fest! Utrustning, Två kombinerade kyl/frys, spishäll, högskåp med ugn och mikro, diskmaskin samt städskåp. Sovrum 1 Stort sovrummet med plats för två sängar och annan möbel om så önskas. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Sovrum 2 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Sovrum 3 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderob med trådbackar i. Utgång till en av de stora balkongerna (8 kvm) i västerläge där du klan njuta av kvällssolen. Sovrum 4 Stort sovrum med plats för dubbelsäng och någon annan möbel om så önskas. Utgång till en av de fantastiska balkongerna (9 kvm) i österläge där du klan njuta av din frukost. Badrum Stort helkaklat badrum. Utrusning: Duschvägg med draperistång, toalettstol, spegel med belysning, kommod med två lådor och eluttag i nedre lådan, torkstång, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt väggskåp. (För mer detaljerad information se bifogad pdf-fil, badrum under fakta fliken.) WC med dusch Toalettstol, spegel med belysning, spotlight, duschstång, draperistång, handdukstork samt komfortvärme. (För mer detaljerad information se bifogad pdf-fil, WC under fakta fliken.) Klädkammare 2 kvm stor klädkammare placerad i centrum av lägenheten. Balkonger Två underbara balkonger högst upp i huset, en i öst- och en i väster. Här kan du sitta och njuta för fullt, två riktigt härliga uterum sommartid!
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  124 kvm
 • Rooms
  5 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015-2017
 • Building type
  Flerfamiljhus
TV- och Internetanslutning
 • TV
  Telia triple play, (bredband, tv och IP-telefoni), ingår i månadsavgiften.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Uteplats 1: Balkong om ca 9 m², läge öster. Uteplats 2: Balkong om ca 8 m², läge väster.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Parkeringen finns under gården och garaget når du med hiss från trapphus 1-3. Det kommer även att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. I garaget finns det 53 parkeringsplatser och 17 på kvartersmark. Därutöver finns allmän parkering på gatan.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Lägenhetsförråd finns i källaren, ett förråd till varje lägenhet som är anpassat efter lägenhetsstorleken.
Övriga upplysningar
 • Välkommen till Brf Fantasibacken! Här finner du det mesta, alldeles i närheten har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter, som tennisplan, lekplatser och utomhusgym. Ett stenkast ifrån Fantasibacken finns ett tempererat utomhusbad, Norskogsbadet som är öppet sommartid. Du har även nybyggda Åva skatepark som är 800 kvm stor där skateåkare och inlinesåkare i alla åldrar möts. På vintern så kan du snöra på dig skridskorna och åka till en av Täbys två ishallar. När du vill shoppa har du i närbelägna Täby centrum ett modernt shoppingcentrum med ett rikt utbud på 260 butiker. Du har även Näsbypark centrum som erbjuder närservice med bland annat apotek och kemtvätt, Ica Stop. Ett perfekt boende med närhet till vatten, skog, aktiviteter och shopping! Bra kommunikationer i form av flera busslinjer med bland annat motorvägsbussar som tar dig till city på bara 10 minuter samt roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan på endast 25 minuter.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,9511 %
Föreningen
 • Benämning
  Brf Fantasibacken i Näsby park. I föreningen finns 77 lägenheter.
 • Allmänt
  Fantasibacken består av 77 välplanerade bostadslägenheter om 1-5 rum och kök där de flesta lägenheter får antingen balkong eller uteplats varav några till och med får två balkonger, de flesta i underbara sollägen. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av Fantasibacken 1 (38 lägenheter) och Fantasibacken 2 (39 lägenheter). Husen kommer vara fyra till sju våningar höga kring en gemensam mysig grönskande innergård med bland annat träd, planteringar och odlingslotter. Här kan du sitta och njuta i de upplysta sittgrupperna som ingår i gemensamhetsanläggningen. Här finns också lekplats för de mindre. Postboxar finns i anslutning till entréplan i respektive trapphus och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Lägenhetsförråd finns i källaren, ett förråd till varje lägenhet som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Alla hushåll sorterar sina sopor själva. Sopbehållarna och källsorteringen finns i trapphus 3 som är tillgängligt från gatan. Det finns behållare för hushållssopor, tidningar, plast, glas samt metall. Cykelförråd finns i källarplan eller i komplementbyggnader på gården. Parkeringen finns under gården och garaget når du med hiss från trapphus 1-3. Det kommer även att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. I garaget finns det 53 parkeringsplatser och 17 på kvartersmark. Därutöver finns allmän parkering på gatan. Det finns ingen gemensam tvättstuga då alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare och i de mindre lägenheterna finns det en kombimaskin för både tvätt och tork. I varje trapphus finns rum för barnvagnar (i källaren). Markis går att sätta upp men det är ett styrelsebeslut för utformning och färg. För inglasning måste det sökas bygglov och det görs gemensamt via styrelsen som också beslutar detta. Barnomsorgen är väl utbyggd i området och erbjuder både förskolor och grundskolor, se hemsida: www.taby.se För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn


Liknande bostäder i närheten