Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Täby / Näsbypark
Nytorpsvägen 44, 1tr
Price: Calculation 2 750 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Community fee: 3 314 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök.
Floor: 1 av 6 (Hiss finns)

Nyproduktion / Täby - Näsbypark / Nytorpsvägen 44, 1tr

Fin välplanerad tvåa med härlig balkong! Toppläge!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med balkong. Bostaden är just nu under produktion och i dagsläget är det sagt tidigast tillträde möjligt from mars 2017. Eftertraktad tvåa med balkong i väst. Rymlig hall med gott om förvaring i stor garderob (bakom skjutdörr) samt på hatthylla. Badrummet ligger praktiskt placerat invid hallen och är inrett med grå klinkerplatta på golvet och vit kakelplatta på väggen. Här finns allt du behöver såsom dusch med vägg av glas, wc, handfat med kommod och spegel samt kombimaskin från Siemens med arbetsbänk och förvaring i skåp ovan. Köket är öppet till vardagsrummet vilket ger en mycket ljus och rymlig känsla. Från vardagsrummet har man också utgång till den fantastiska balkongen i väster där det ges utrymme för somriga middagar. Köket är fräscht vitt från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. I den maskinella utrustningen ingår kyl/frys, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt mikro. Här finns även en bra plats för ett stort matbord med vy över kvarteret utanför. Längst in i lägenheten hittar du det lugna sovrummet med plats för dubbelsäng. Ett perfekt boende med närhet till vatten, skog, aktiviteter och shopping! Bra kommunikationer i form av flera busslinjer med bland annat motorvägsbussar som tar dig till city på bara 10 minuter samt roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan på endast 25 minuter.


Furnish
NäsbyPark centrum med all service. Gateau finns här.
NäsbyPark centrum med all service. Gateau finns här.
Description of rooms
 • Description of rooms
  Hall Välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Vardagsrum Härligt stort ljust vardagsrum med många fönster och öppen planlösning mot köket. Kök Stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot köket. Sovrum Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möbel om så önskas. Badrum Stort helkaklat badrum. WC med dusch. Härlig balkong med västerläge. Förråd: Källare Se mer info under FAKTA Tillvalslista.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  50 kvm
 • Rooms
  2 rum
Construction
 • Built
  2015-2017
 • Building type
  Flerfamiljhus
Tv and internet
 • TV
  Telia triple play, (bredband, tv och IP-telefoni), ingår i månadsavgiften.
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Balkong västerläge.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  Parkeringen finns under gården och garaget når du med hiss från trapphus 1-3. Det kommer även att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. I garaget finns det 53 parkeringsplatser och 17 på kvartersmark. Kösystem tillämpas.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Lägenhetsförråd finns i källaren, ett förråd till varje lägenhet som är anpassat efter lägenhetsstorleken.
Övriga upplysningar
 • Välkommen till Brf Fantasibacken! Här finner du det mesta, alldeles i närheten har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter, som tennisplan, lekplatser och utomhusgym. Ett stenkast ifrån Fantasibacken finns ett tempererat utomhusbad, Norskogsbadet som är öppet sommartid. Du har även nybyggda Åva skatepark som är 800 kvm stor där skateåkare och inlinesåkare i alla åldrar möts. På vintern så kan du snöra på dig skridskorna och åka till en av Täbys två ishallar. När du vill shoppa har du i närbelägna Täby centrum ett modernt shoppingcentrum med ett rikt utbud på 260 butiker. Du har även Näsbypark centrum som erbjuder närservice med bland annat apotek och kemtvätt, Ica Stop. Ett perfekt boende med närhet till vatten, skog, aktiviteter och shopping! Bra kommunikationer i form av flera busslinjer med bland annat motorvägsbussar som tar dig till city på bara 10 minuter samt roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan på endast 25 minuter.
Economy
 • Kommentarer driftkostnad
  Individuell varmvattenförbrukning om ca 97 kr/mån enligt ekonomisk plan. Kostnaden kommer att variera beroende hur mycket varmvatten som används i hushållet. Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1100 kr betalas av
 • Pantsättningsavgift
  440 kr
 • Andel i förening
  0,9873 %
 • Andel av årsavg.
  0,9873 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, Telia triple play, (bredband, tv och IP-telefoni) och ingår i månadsavgiften.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Fantasibacken i Näsby park. I föreningen finns 77 lägenheter.
 • Allmänt
  Fantasibacken består av 77 välplanerade bostadslägenheter om 1-5 rum och kök där de flesta lägenheter får antingen balkong eller uteplats varav några till och med får två balkonger, de flesta i underbara sollägen. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av Fantasibacken 1 (38 lägenheter) och Fantasibacken 2 (39 lägenheter). Husen kommer vara fyra till sju våningar höga kring en gemensam mysig grönskande innergård med bland annat träd, planteringar och odlingslotter. Här kan du sitta och njuta i de upplysta sittgrupperna som ingår i gemensamhetsanläggningen. Här finns också lekplats för de mindre. Postboxar finns i anslutning till entréplan i respektive trapphus och vid varje bostadsdörr finns en tidningshållare. Lägenhetsförråd finns i källaren, ett förråd till varje lägenhet som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Alla hushåll sorterar sina sopor själva. Sopbehållarna och källsorteringen finns i trapphus 3 som är tillgängligt från gatan. Det finns behållare för hushållssopor, tidningar, plast, glas samt metall. Cykelförråd finns i källarplan eller i komplementbyggnader på gården. Parkeringen finns under gården och garaget når du med hiss från trapphus 1-3. Det kommer även att finnas utvändiga parkeringsplatser att hyra. I garaget finns det 53 parkeringsplatser och 17 på kvartersmark. Därutöver finns allmän parkering på gatan. Det finns ingen gemensam tvättstuga då alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare och i de mindre lägenheterna finns det en kombimaskin för både tvätt och tork. I varje trapphus finns rum för barnvagnar (i källaren). Markis går att sätta upp men det är ett styrelsebeslut för utformning och färg. För inglasning måste det sökas bygglov och det görs gemensamt via styrelsen som också beslutar detta. Barnomsorgen är väl utbyggd i området och erbjuder både förskolor och grundskolor, se hemsida: www.taby.se För mer information angående föreningens ekonomi se bifogad ekonomisk plan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area