Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Täby Kyrkby / Odensvägen 10

Välkommen till denna fint renoverade familjevilla med hela 5 sovrum i Täby Trädgårdsstad. Huset har ett nytt Kvik kök med stor trendig betongskiva. 2 nyare badrum. Hela huset är smakfullt inrett med ljusa färgval. Det finns många stora fönster som ger ett väldigt trevligt ljusinsläpp. Vin/matkällare. Underbar trädgård med prunkande rabatter, växthus, flera fina uteplatser och stor lekyta för barnen. Ett hus som bör upplevas! Här bor man med naturen runt hörnet och har samtidigt närhet till all tänkbar service i Täby och Arninge centrum.

Täby / Täby Kyrkby
Odensvägen 10
Final price: 7 550 000 kr
Enclosed: 170/10 kvm
Running costs: 37 849 kr/år
Plotarea: 869 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Odensvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.