Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Västra Vallabrink / Odlingsvägen 10

Familjevilla i lugnt område!

Mycket trevligt hus om totalt 208 kvm varav 109 kvm boyta. Större delen av bottenvåningen är inredd med boende standard. Egen entré till bottenvåningen möjliggör att huset med fördel kan användas som generationsboende/uthyrningsdel/hemma kontor. Ljust fullutrustat kök med bänkskiva av carrera marmor, renoverat 2010. Helkaklat badrum renoverat 2009. Stor plan tomt. Insynsskyddad altan i bästa solläge. Garage. Vallabrink är ett barnvänligt område med flertalet förskolor och nära till Vallatorpsskolan och Eriklundsskolan. Närhet till skog och motion. Bra kommunikationer med bussar mot Täby C, Danderyds Sjukhus och Vallentuna. Ica Vallatorp ligger runt hörnet.

Täby / Västra Vallabrink
Odlingsvägen 10
Final price: 6 300 000 kr
Enclosed: 109/99 kvm
Running costs: 44 576 kr/år
Plotarea: 873 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Odlingsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.