Search Menu
Bostaden är såld

Täby - Näsby park - Sjösidan / Parkvägen 45a

Familjevilla i härliga Slottsparken

Med 5 minuters promenad till Roslagsbanan och ca 3 minuter till Näsaängsbadet, i det lummiga och vackra Näsby park ligger denna välplanerade familjevilla. Bostadshuset är vackert beläget på en plan trädgårdstomt som ramas in med gästhus och garage likt en Skånelänga. Bostaden med sina ca 201 m² erbjuder det bästa av två världar. Socialt och privat fördelat på två våningsplan där modern komfort kombineras med de klassiska attributen. Entréplanet erbjuder ett stort kök med en ordentlig matplats. Vardagsrummet präglas av stora fönster och helglasade pardörrar som leder er ut till uteplatsen i bästa sydvästläge och den insynsskyddade trädgården. Övriga attribut är den vackra fiskbensparketten och den murade öppna spisen. Master Bedroom är väl tilltaget och har ett eget badrum vilket är en lyxig och uppskattad detalj i denna bostad. Är ni i behov av fler rum går Master Bedroom enkelt att dela av till två. På det övre planet återfinns den privata avdelningen. Här finns helkaklat badrum med både dusch och badkar, allrum, tre sovrum varav ett med en fransk balkong. Utöver huvudhuset finns ett ordentligt garage samt ett gästhus med eget badrum och trinettkök, Varmt välkommen till en optimal familjevilla i hjärtat av Näsby Park!

Täby / Näsby park - Sjösidan
Parkvägen 45a
Final price: 12 265 000 kr
Enclosed: 201,5 kvm
Running costs: 40 469 kr/år
Plotarea: 979 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Parkvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.